Site icon Şifre Haber – Denizli Haberleri I

Denizli’den 2 Firma, Bakanlığın Taklit ve Tağşişli Ürün Listesine Alındı…

Denizli'den 2 Firma, Bakanlığın Taklit ve Tağşişli Ürün Listesine Alındı...

Denizli'den 2 Firma, Bakanlığın Taklit ve Tağşişli Ürün Listesine Alındı...

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayımladığı taklit ve tağşiş listesinde, Denizli’den iki firmanın zeytinyağına tohum yağı karıştırdığı belirlendi. 

Tarım ve Orman Bakanlığı taklit ve tağşiş ürün listesini güncelleyerek tekrar yayımladı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından kamuoyunda paylaşılan listede Denizli’den iki firma yer aldı. Yapılan denetimler sonucunda iki firmanın zeytinyağına farklı yağlar karıştırdığı tespit edildi.

Denizli’den 2 Firma, Bakanlığın Taklit ve Tağşişli Ürün Listesine Alındı…

Merkezefendi ilçesinde faaliyet gösteren Yenen Zeytincilik Yağ Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, ürettiği ‘Güneş’ adlı marka ile Ataköy Ticari Ürünler Gıda Turizm İnşaat Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin ürettiği ‘Bizim Tat’ adlı zeytinyağlarına tohum yağı karıştırdığı belirlendi. 


 

Exit mobile version