Site icon Şifre Haber – Denizli Haberleri I

AKIŞIK: İNSANLARIN AKLIYLA  ALAY ETMEYİN!

AKIŞIK: İNSANLARIN AKLIYLA  ALAY ETMEYİN!

AKIŞIK: İNSANLARIN AKLIYLA  ALAY ETMEYİN!

İyi Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, Denizli Ak Parti Milletvekili Nilgün Ök’ün, babası ve iki ağabeyine ait sit alanı içerisinde bulunan arazileriyle ilgili, Vekilin sülalesine ballı imar kıyağı’ iddiasından sonra bir açıklama yayınlayarak “Aileme ballı imar kıyağı yapılmadığı gibi, söz konusu bölge ve uygulamayla ilgili hiçbir şekilde bilgim, müdahilim ve dâhilim yoktur” diyen Nilgün Ök’e tepki gösterdi ve “Milletin aklıyla alay etmeyin. Size, ‘orada şahsınıza ait araziniz var’ diyen olmadı. Ayrıca hak kaybı olduğunu söylüyor, ama sit alanı olan bir arazinin, imara açıldıktan sonraki değer patlamasının ne kadar olacağını, kime sorsanız size söyler” diyerek tepki gösterdi ve şu açıklamayı yaptı:

RAZİYE AKIŞIK/İYİ PARTİ İL BAŞKANI

 “Sayın ÖK, Şifre Haber’e yaptığı açıklamada, adeta insanlarla alay etmiş, olayı laf kalabalığına getirerek, kendi haklı çıkarmaya çalışmış. Söz konusu yerin şahsına ait olmadığını iddia etmiş ise de tarafımızca da şahsına ait olduğuna ilişkin bir açıklamada bulunulmamıştır. Kaldı ki bu yönde bir iddiamız da olmamıştır.

Bir diğer yönden ise sayın vekil her ne kadar hak kaybı olduğunu iddia etmiş ise de daha önceden yapılaşma izni olmayan bu arazi üzerinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden geçen imar planı neticesinde,  kurulun da olumlu karar vermesi halinde, yapılaşma mümkün hale gelecektir. Bu durum da vekilin ailesinin sahibi olduğu bu arazinin değeri, çok yükselerek ‘ballı kaymaklı imar durumu’ oluşmuş olacaktır.

Ayrıca Sayın Vekil Ök, her ne kadar bu işlemden haberim yok dese de buna kargalar bile güler. Uzun bir dönem Belediye Başkan Yardımcılığı yapmış, şimdi de vekil olarak faaliyetini sürdüren bir insanın, bu yaşanan arsa olayından haberinin olup olmadığını, halkımızın sağ duyusuna ve vicdanına bırakıyorum.

Bütün bunların yanı sıra, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce Koruma Amaçlı Revizyon İmar Planı çalışması yapılan ve eskiden beri imarlı olduğu iddia edilen Çömleksaz 417 no’lu parselin, ne kadarlık kısmının imarlı ne kadarlık kısmının ise imarsız olduğu, Pamukkale Belediyesi’nin e-imar sayfasında da görülmektedir. Konuyu kamuouyunun bilgi ve takdirlerine sunuyoruz.”

 

BU KONAYLA İLGİLİ DAHA ÖNCE YAYINLADIĞIMIZ HABERLERİ OKUMAK İÇİN, AŞAĞIDAKTİ GÖRSELLERE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

 

Exit mobile version