Site icon Şifre Haber – Denizli Haberleri I

Cankurtaran Yolu İçin Beklenen Açıklama Geldi… 

Cankurtaran Yolu İçin Beklenen Açıklama Geldi...

Cankurtaran Yolu İçin Beklenen Açıklama Geldi...

AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Cankurtaran-Tavas yolunun bittiğini ve Ramazan Bayramı’nda açık olacağını duyurdu.

Başkan Subaşıoğlu, “Bu bayramda bütün hemşehrilerimiz kuyruğa takılmadan Cankurtaran, Tavas, Serinhisar, Acıpayam, Muğla yönündeki bütün hareketlerini kolaylıkla yapabilecekler” dedi. 

Beklenen Açıklama Geldi…

Ramazan Bayramı’nda yolun açık olacağını ifade eden Başkan Subaşıoğlu, sosyal medyadan yayınladığı videoda müjdeyi verdi.  

Yolun tamamlandığını belirten Başkan Subaşıoğlu, “Bu bayramda bütün hemşehrilerimiz kuyruğa takılmadan Cankurtaran, Tavas, Serinhisar, Acıpayam, Muğla yönündeki bütün hareketlerini kolaylıkla yapabilecekler” dedi. 

“Bu Yatırım İçin Teşekkür Ederiz…” 

AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, açıklamalarının devamında da 13 Milyar TL’lik bir yatırımın olduğunu belirterek, “Sadece bayramdan sonra sizden 1 ay daha müsaade istiyoruz. Son asfaltlama çalışmalarımızı yapacağız. Bu bayramda yolun açık Denizli, hayırlı olsun. Karayolları başta şefimize, bölge müdürümüze, genel müdürümüze, hükümetimize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yaklaşık 13 Milyar TL’lik Denizli’deki bu yılki Karayolları yatırımı için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Exit mobile version