Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı (DENİB) Hüseyin Memişoğlu, Newyork Fuarı’na katılan Denizli firmalarını yalnız bırakmadı ve tekstil sektörü paydaşları ile toplantılar yaptı.
DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu bir taraftan EHKİB Başkanı Burak Sertbaş ve UTİB Başkanı Pınar Taşdelen Engin ile ABD pazarında Türk ürünlerinin tanıtımı ve pazar payının artırılması için Newyork Başkonsolosu Reyhan Öztürk, Ticaret Ataşesi Bilgehan Ramazan Caner ile Filiz Köseyener ve Tekstil sektörü paydaşları ile toplantılar yaparken, bir taraftan da Türk firmalarının standlarını gezerek başarı dileklerini iletti.
Toplamda 97 katılımcı olan fuarın 47’si Türk firmalarından oluşurken, Denizli’den ise Gamateks ve Bezsan Tekstil fuar katılımcısı olarak ilimizi temsil ettiler.