Site icon Şifre Haber – Denizli Haberleri I

Denizli OSB Personeline Bilgi Güvenliği Eğitimi…

Denizli OSB Personeline Bilgi Güvenliği Eğitimi...

DENİZLİ OSB PERSONELİNE BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nce kurum içi eğitimler kapsamında Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Farkındalık Eğitimi düzenlendi. Eğitimi OSB Müdürlüğü Bilgi İşlem Şefi Fatih Kolcu sundu.

Başarılarına her geçen gün yeni başarılar ekleyen Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü; 2024 yılı içerisinde TS ISO IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi kurarak Türk Standartları Enstitüsü’nce belgelendirmesini eğitimlerle desteklemeye dev am ediyor.

OSB PERSONELİNE BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ…

Bu doğrultuda çalışmalarına yön veren Denizli OSB Müdürlüğü Bilgi İşlem Şefi Fatih Kolcu’nun sunumuyla ‘Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Farkındalık Eğitimi’ düzenlendi.

Eğitim tüm personelin katılımıyla gerçekleşti. Bilgi güvenliği, kişisel verilerin korunması, sosyal medya, bankacılık gibi kişisel uygulamalarda güvenlik yöntemleri, kurum verilerinin korunması ve bu kapsamda alınabilecek önlemler gibi çeşitli konularda katılımcıları bilgilendiren Kolcu, bilgi güvenliği yönetim sistemine dair uyarı ve önerilerini de paylaştı.

FATİH KOLCU / OSB Müdürlüğü Bilgi İşlem Şefi
Exit mobile version