
Denizli Ticaret Odası’nda (DTO) merakla beklenen 2026 yılı seçimleri yoğun bir katılımla başladı. Mevcut Başkan Uğur Erdoğan 4. Meslek Komitesi sandığında, Başkan Adayı Faik Müftüler ise 27. Meslek Grubu sandığında oyunu kullandı.
Sabah saatlerinde başlayan Ticaret Odası (DTO) seçimleri için oy verme işleminde büyük yoğunluk yaşandı. Denizli iş dünyasının temsilcilerini bir araya getiren seçimlerde binlerce üye, sandık başına gitmek üzere alana akın etti. Sabahın erken saatlerinden itibaren tesis çevresinde ve sandık alanlarında uzun kuyruklar oluştu.
Mevcut Başkan Uğur Erdoğan da oyunu kullanmak üzere seçim alanına geldi. Seçim salonuna girişte üyelerin yoğun ilgisi karşılaşan Erdoğan, oy verme kabinine geçerek 4. Meslek Komitesi için oyunu sandığa attı.
Erdoğan: Bu seçim, güçlü projelerimizi hayata geçirmemiz için son derece önemlidir…
Oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan DTO Başkanı ve Başkan Adayı Uğur Erdoğan, seçimin iş dünyasına ve kente hayırlı olmasını diledi.
Gösterilen yoğun katılımdan dolayı tüm üyelere teşekkür eden Erdoğan, “Bugün sanayicimiz, esnafımız, tüccarımız, Ticaret Odamızın birçok üyesi alanda. Bu anlamda Denizli Ticaret Odasına gönül veren dostlarımıza ve katılan üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bu seçim bundan sonraki süreçte ortaya koymuş olduğumuz güçlü projelerimize hayata geçirme noktasında son derece önemlidir. Ticaret Odası icraat yapan bir kurum. Yapmış olduğumuz proje ve yatırımlarla Denizli’ye ve sektörlere katkı sağlayacağına da inancımız tamdır” diye konuştu.
Müftüler: Sandıktan Çıkacak İradeye Saygımız Sonsuzdur…
Başkan adayı Faik Müftüler de oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, üyelerin iradelerini sandığa yansıtmasının önemine dikkat çekti.
Müftüler, “Denizli Ticaret Odası’nın 100. yılında sorumluluk almaya, hizmet etmek için yola çıktık. Zamanından, işinden vakit ayırıp buraya gelerek oy kullanan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Sandıktan çıkacak her iradeye saygımız sonsuz” ifadelerini kullandı.
Müftüler, seçim sürecinin seviyeli ve eşit şekilde tamamlanmasını temenni ederek, değişim hedefiyle yarıştıklarını söyledi.
Meslek komiteleri ve meclis üyelerinin belirleneceği seçimlerde oy verme işleminin akşam saatlerine kadar devam edeceği öğrenildi.
