Site icon Şifre Haber – Denizli Haberleri I

Denizli’de Üreten Kadınlar E-Ticaret İle Buluştu… 

Denizli’de Üreten Kadınlar E-Ticaret İle Buluştu...

Denizli’de Üreten Kadınlar E-Ticaret İle Buluştu...

Denizli’de düzenlenen “Üreten Kadınların E-Ticaret Yolculuğu” etkinliğinde kadın girişimcilere dijital pazarlama, e-ticaret ve markalaşma konularında yol gösterici bilgiler sunuldu.  

Büyükşehir Belediyesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ve Trendyol iş birliğinde hayata geçirilen “Üreten Kadınların E-Ticaret Yolculuğu” etkinliği, kadın girişimcilere dijital pazarlama ve e-ticarette yeni fırsatlar sunmak amacıyla gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım, davetliler, çok sayıda kadın üretici ve girişimci katıldı. Açılış konuşmalarının ardından Pamukkale Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Esin Tuba Tepekule, “Girişimcilik Nedir? Girişimcilik Yolculuğu” başlıklı sunumuyla katılımcılara ilham verici bilgiler sundu.  

Kadın Girişimcilere Dijital Pazarda Yol Haritası Sunuldu…

Programın ikinci kısmında Trendyol Ege Bölgesi Satış ve İş Geliştirme Yöneticisi Nuri Erdoğan’ın gerçekleştirdiği “Trendyol’da E-Ticaret ve E-İhracat” konulu sunumda, kadın üreticilerin dijital pazara adım atmalarını kolaylaştıracak yöntemleri paylaşıldı. Katılımcılar, program kapsamında başarı hikâyeleri dinledi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan İrfan Sezgin’in gerçekleştirdiği “Markalaşma” sunumuyla markalaşma süreçlerine dair önemli ipuçları edindi.  

Programın sonunda Başkan Vekili Ali Marım tarafından konuşmacılara plaket verildi.  “Üreten Kadınların E-Ticaret Yolculuğu” etkinliği, kadın girişimciliğine katkı sağlayan önemli bir adım olarak değerlendirildi. 

Denizli’de Üreten Kadınlar E-Ticaret İle Buluştu…

Exit mobile version