Site icon Şifre Haber – Denizli Haberleri I

Denizlili Emekli Öğretmeni FETÖ Yalanıyla Dolandırdılar…

Vicdanları Sızlamadan Yaptılar Emekli Öğretmeni FETÖ Yalanıyla Milyonlarca Lira Dolandırdılar

Vicdanları Sızlamadan Yaptılar Emekli Öğretmeni FETÖ Yalanıyla Milyonlarca Lira Dolandırdılar

Denizlili emekli bir öğretmeni, FETÖ üyelerinin banka hesaplarını kullandığı yalanıyla kandıran dolandırıcılar, 1 yıl içinde 71 milyon değerindeki mülkünü satmasına neden oldu. 7 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 19 şüpheli gözaltına alındı ve mahkemeye çıkarılan bu kişilerin tamamı tutuklandı. 

Denizli’de yaşayan emekli öğretmeni hedef belirleyen dolandırıcılar yaşlı kadını cep telefonu ile arayarak FETÖ üyeleri tarafından banka hesaplarının ele geçirilerek para akışının yapıldığını ve bu şahıslara operasyon düzenleneceği yalanıyla kandırdı.  

Emekli Öğretmeni FETÖ Yalanıyla Dolandırdılar…

Emekli öğretmenin güvenini kazanan dolandırıcılar, bir yıl içinde ona ait gayrimenkulleri sattırarak, elden altın, para ve ziynet eşyaları aldılar. Dolandırıcıların, bu süre zarfında toplamda 71 milyon TL değerinde bir vurgun gerçekleştirdiği tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün koordinasyonunda yürütülen kapsamlı soruşturma sonucunda, 19 şüphelinin kimlikleri belirlendi. 
 
Denizli, Adana, Antalya, Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa ve Yalova’nın aralarında bulunduğu 7 ilde şüphelilere eşzamanlı operasyon düzenlendi. 19 şüpheli polis ekiplerinin operasyonunda kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 19 şüpheli nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Exit mobile version