Site icon Şifre Haber – Denizli Haberleri I

Denizlili Sporcular Türkiye Şampiyonası’nda Madalyaları Topladı… 

Denizlili Sporcular Türkiye Şampiyonası’nda Madalyaları Topladı...

Denizlili Sporcular Türkiye Şampiyonası’nda Madalyaları Topladı...

Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası’nda Denizlili sporcular büyük başarı elde etti. İstanbul Ataköy Sinan Erdem Atletizm Salonu’nda 15-16 Şubat 2025 tarihlerinde düzenlenen organizasyonda Denizli Pakdos adına yarışan atletler kürsüye çıkarak madalyalar kazandı. 

Şampiyonada Sporculardan Çetin Çağatay, 65 yaş kategorisinde 400 metrede birincilik elde ederek altın madalya kazandı. Ayrıca 4×200 metre bayrak koşusunda şampiyon olarak ikinci altın madalyasını aldı. Çağatay, 200 metrede ise ikinci olarak gümüş madalya kazandı. 

Mahir Akbaba, 45 yaş kategorisinde 400 metre yarışında gümüş, 800 metrede ise bronz madalya kazandı. Fulya Şahin ise 50 yaş kategorisinde 800 metrede ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. 

Sporculardan Abdullah Yavuz Ertekin, 60 yaş grubunda 3000 metre yarışında birincilik elde ederek altın madalya kazandı.  

Sporcular Türkiye Şampiyonası’nda Madalyaları Topladı…

Ramazan Pektaş ise 65 yaş kategorisinde 1500 ve 3000 metre yarışlarında gümüş madalya kazanırken, 4×200 metre bayrak koşunda da altın madalyaya uzandı. 

Exit mobile version