Site icon Şifre Haber – Denizli Haberleri I

DMO:  Mimarlar Odası Bir Teşekkürü Hak Etmedi mi?

DMO:  Mimarlar Odası Bir Teşekkürü Hak Etmedi mi?

DMO:  Mimarlar Odası Bir Teşekkürü Hak Etmedi mi?

Denizli Mimarlar Odası (DMO) Yönetimi, geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen ‘Kent Müzesi’ töreninde, teşekkür konuşmaları içerisinde Mimarlar Odası’nın dillendirilmemesi nedeniyle tepki gösterdi.

Denizlili mimarların ve Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin verdiği mücadeleyi hiçe sayanlara yönelik bir basın açıklaması yapıldı ve Özlem Durdu Kabel Başkanlığı’ndaki TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi 16. Dönem Yönetim Kurulu tarafından ‘baş aktörün mimarlar odası olduğunu’ anımsatılan bu açıklamada şöyle denildi:

Mimarlar Odası Denizli şubesi Yönetimi:  Mimarlar Odası Bir Teşekkürü Hak Etmedi mi?

“Denizli kent müzesine kavuştu. Mutluluğunuzu, mutluluğumuzu paylaşıyoruz…

Ancak “kent müzesi” oluncaya kadar yaşanan süreci sizlerle paylaşmak istiyor ve bu süreçte Mimarlar Odasının baş aktör olduğunu tekrar hatırlatmak istiyoruz.

Mimarlar Odasının çabaları ve katkıları yok sayılmamalıdır. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da kentimiz adına kültürel, doğal ve tarihi mirasımıza sahip çıkarak, korunması adına aynı hassasiyet ve kararlılıkla hareket edeceğimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

.
.

İçindekiler

Exit mobile version