Site icon Şifre Haber – Denizli Haberleri I

DSO Başkanı Kasapoğlu: Egemenliğimizin Teminatı Çocuklarımızdır…

Denizli Sanayi Odası Eşitlik Politikasını Yayınladı...

SELİM KASAPOĞLU/ DENİZLİ SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Bir Tebrik Mesajı yayınladı.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu mesajında şu duygu ve düşüncelerini dile getirdi:

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milli irademizin tecelli ederek, tescillendiği bu anlamlı günü, bir bayram olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan ederken, çocuklara verdiği kıymeti ve Milletimizin geleceğinin çocuklarımızın omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir.

DSO Başkanı Kasapoğlu: Egemenliğimizin Teminatı Çocuklarımızdır…

Aydınlık yarınlarımızın güvencesi ve egemenliğimizin teminatı olan kıymetli çocuklarımız, her karışı Aziz Şehitlerimizin kanıyla sulanan vatanımızın gelecek sahipleri sizlersiniz. Bu topraklar üzerinde yaşamanın görevleri, sorumlulukları ve yükümlülükleri vardır. En önemli göreviniz milli ve manevi değerlerimizi, milli birlik ve beraberliğimizi korumak, savunmak, yaşamak ve yaşatmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu anlamlı günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını,  İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatanı için canını feda eden bütün şehitlerimizi minnetle anıyor, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 103’üncü yaşını büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

İçindekiler

Exit mobile version