Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanlığı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatıyla 30 Kasım 2024 Cumartesi günü önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacak. ‘Bir ve Birlikte Hilal’e Doğru Türkiye Toplantıları’ temasıyla Denizli, Muğla ve Uşak illerinin katılımıyla düzenlenecek etkinlik, MHP’nin birlik ve beraberlik mesajını güçlendirecek.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 30 Kasım 2024 Cumartesi günü saat 12.30’da Denizli’nin Lara Garden’da büyük bir toplantı düzenleneceğini duyurdu. ‘Bir ve Birlikte Hilal’e Doğru Türkiye Toplantıları’ temalı il bölge toplantıları kapsamında düzenlenecek etkinliğe, Denizli, Muğla ve Uşak illerinin katılacağı belirtildi.
İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında, etkinliğin detaylarını paylaştı. Başkan Yılmaz, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda, bu önemli toplantı Denizli İl Teşkilatının ev sahipliğinde, Muğla ve Uşak illerimizin katılımıyla gerçekleşecektir” dedi.
Toplantıya, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MYK Üyeleri Özgür Bayraktar, Mesut Gönül ve Tülin Tuncay’ın katılacağı belirtildi.
