lang="tr"> ‘NECİP FİLİZ HİÇ UYUMASIN” DEMİŞTİK… | Şifre Haber - Denizli Haberleri I
Site icon Şifre Haber – Denizli Haberleri I

‘NECİP FİLİZ HİÇ UYUMASIN” DEMİŞTİK…

222NECIPFILIZ Kopya

HABER/YORUM

Bugün itibarıyla Ak Parti Denizli İl Kongresi’nde aday olmayacağını açıklayan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in işinin zor olduğunu tam bir yıl önce dillendirmiş ve aday yapılmama ihtimaline işaret ederek ‘Necip Filiz gece gündüz hiç uyumasın” demiş, Ak Parti Denizli Teşkilatı’ndaki memnuniyetsizlikleri vurgulamıştık.

Gazeteci Seval Uysal’ın hazırlayıp sunduğu, Şifre Haber Genel Yayın Yönetmeni Bülent Öztürk’ün de yorumlarıyla katıldığı ‘İşin Aslı Bu’ programının ilkinde, Denizli Ak Parti’nin durumu da ele alınmış, 40 dakikalık programın 29. dakikasında Ak Parti İl Teşkilatı’nı değerlendiren Gazeteci Öztürk, Necip Filiz yönetimindeki AK Parti İl Yönetiminin başarısızlığını dile getirerek “Necip Bey gece gündüz uyumasın”  diyerek, ortaya çıkan zayıf yönetim süreci nedeniyle Necip Filiz’in işinin zor olduğunu açıkça ifade etmişti.

İŞTE O PROGRAM VE O KONUŞMA…

https://youtu.be/K3orCtWXu5k

ÖZTÜRK DAHA AÇIK KONUŞTU…

Programdaki konuşmasının perde arkasını sorduğumuz Şifre Haber Genel Yayın Yönetmeni Bülent Öztürk, aslında Necip Filiz’in, AK Parti Genel Merkezi tarafından başarısız bulunduğuna dair ciddi duyumlar aldığını ve hatta bazı isimlerin bile dillendirildiğini belirterek “Çok erken olduğu için, o programda çok net dile getirmemiştim” diyerek şöyle konuştu:

BÜLENT ÖZTÜRK/ŞİFRE HABER GENEL YAYIN YÖNETMENİ

“Ankara kulisleriyle bağlantısı güçlü bir gazeteciyim. Bir yıl öncesinden Ak Parti Genel Merkezi Teşkilat değerlendirmeleri yapan birimden bir arkadaşla yaptığımız sohbette, Denizli’nin durumunun ne olduğunu sormuştum. O da bana ‘Karne zayıf. Yola devam edilme ihtimale düşük il başkanlarından biri” yorumunu yapmıştı. O günden sonra, bu bilginin doğru olup olmadığını araştırdım. Hata yerine iki kişinin ismi ön plana çıkarılarak, dönüşler oldu. Bunlardan biri Muhammet Subaşıoğlu, diğeri de Bilal Uçar’dı. Bunlardan biri mi olur, başkası mı olur, bilemiyorum. Ama Necip Filiz’in olamayacağı yönünde, bir yıl öncesinden kulis bilgisi olarak sinyaller veriliyordu.”

FİLİZ BUGÜN AÇIKLAMA YAPTI…

NECİP FİLİZ/AK PARTİ
DENİZLİ İL BAŞKANI

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ise, 7’inci olağan il kongresi öncesi bir açıklama bulundu. Denizli İl Başkanlığına tekrar aday olmayacağını ve bayrağı bir başkasına devredeceğini belirten Necip Filiz, “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde, Partimizin 7.Olağan İl Kongresinde aday olmama yönünde karar almış bulunmaktayım” dedi.

OLMASI GEREKENİ EN ÜST SEVİYEDE BAŞARMAK İÇİN BÜTÜN GAYRETİ GÖSTERDİM…

Başkan Filiz, “14 Ekim 2015 tarihinden bugüne şerefle yürüttüğüm il başkanlığını Genel Başkanımızın emaneti ve milletin umutlarının bağlandığı kurumsal emanet olarak kabul ettim. Emanete sahip çıkma bilinç ve duyarlılığıyla emanetin hükmünün farkında olarak yürüttüm. Olması gerekeni en üst seviyede başarmak için bütün gayreti gösterdim. Tıpkı hayatımızın bize emanet olduğu gibi Bu vazifeler ve makamlar da bizlere emanettir. Makamların sadece hizmet için birer vesile olduğunu bilen ve bu inanış ile bugüne dek partimizde görev yapmış bir kardeşiniz olarak ‘Makamlar geçicidir, baki olan davadır’ şiarıyla, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda, Genel Merkezimize, AK Partimize hizmet etmeye devam edeceğim” ifadeleriyle konuştu.

Exit mobile version