• Güncelleme: 13:04:49 - 2 Aralık 2020
  • Yayınlama: 13:04:49 - 2 Aralık 2020

İçlerinde, Denizli’nin de bulunduğu 10 şehirde 2003 yılından itibaren doğal gaz dağıtım işini üstlenen ve STFA Yatırım Holding bünyesinde faaliyetini yürüten Enerya A.Ş’nin, Ahlatcı Holding’e satışta imza aşamasına gelindiği, hatta Şifre Haber’e ulaşan bilgilere göre, kıran kırana gerçekleşen pazarlık aşamasının tamamlandığı ve imzaların bile atıldığı iddia edildi.

enerya logo

Türkiye’nin en yaygın 2. özel doğal gaz dağıtım şirketi olan Enerya Enerji A.Ş, Partners Grup ortaklığıyla 10 şehirde 30 yıl süreyle doğal gaz dağıtım lisansına sahip, 1.400.000’i aşkın aboneye hizmet veren dev firmalarından biriydi…

AHLATCI HOLDİNG İŞİ BİTİRDİ Mİ?

Yine Türkiye’nin, başta altın rafineri işi olmak üzere, sağlık, finans, otomotiv ve gayrimenkul alanlarında önemli bir potansiyele sahip olan, aynı zamanda da Türkiye’nin beş farklı ilinde 38 ayrı noktaya verdiği hizmetle ülke genelinde doğal gaz dağıtımı konusunda %8’lik bir payın sahibi olduğu bilinen Ahlatcı Holding’in, sonunda Enerya’yı bünyesine kattığı belirtiliyor.

ahlatci
BU HABERİ, İLK OLARAK ŞİFRE HABER'DEN OKUYORSUNUZ... 4

Konuyla ilgili, isminin açıklanmasını istemeyen bir enerji ve finans uzmanı ise, her ne kadar konu henüz kamuoyuna ilan edilmese de, satışın gerçekleştiğini belirterek “Ahlatcı Holding, uzun zamandan beri Enerya’yı satın almayı düşünüyordu. Birçok alanda olduğu gibi, enerji alanında da söz sahibi olan Ahlatcı Holding’in, bizim piyasada ciddi bir itibarı var. Bu satışın, hayırlara vesile olacağını düşünüyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...