• Güncelleme: 18:13:26 - 15 Mart 2024
  • Yayınlama: 16:52:37 - 15 Mart 2024

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, Merkezefendi Belediye Binası önünde düzenlediği basın açıklamasında, CHP’li Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a sert ifadelerle seslendi.

Durmaz, Sezgin Tanrıkulu’nun sessiz sedasız gerçekleştirdiği Denizli ziyaretine dikkat çekerek, DEM Partisi’nin adayının çıkartılmasıyla ilgili iddialara da değindi.

Durmaz açıklamalarında, Sezgin Tanrıkulu’nun Denizli ziyaretinin, CHP’nin hiçbir yetkili organı tarafından resmi olarak duyurulmamış olmasına dikkat çekti, gizli görüşmeler yapıldığını ileri sürdü. Durmaz, Tanrıkulu’nun ziyaretinin ardından CHP’li Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın DEM Partisi ile seçim pazarlığı yaptığı iddialarını da dile getirdi.

Açıklamasında Durmaz, “Türkiye’nin birçok bölgesinde sırtını YPG’ye PKK’ya veya Kandil’e yaslamış, HDP’nin devamı olan DEM Parti ile demlenip ‘Kent Uzlaşısı’ adı verilen süslü kelimenin arkasına sığınan CHP zihniyetinin yaptığı gibi, siz de kent uzlaşısı yaptınız mı?” şeklinde sorular yöneltti.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz’dan Sezgin Tanrıkulu Tepkisi…
AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz’dan Sezgin Tanrıkulu Tepkisi…

Durmaz’ın eleştirileri arasında, Sezgin Tanrıkulu’nun CIA ajanı olduğu iddiaları da yer aldı. Tanrıkulu’nun Denizli’deki buluşmasına dikkat çeken Durmaz, “Gizli şekilde bir kafede buluşan Tanrıkulu’nun yanında DEM Partili, eski HDP’li ve CHP Denizli teşkilatından hangi isimler vardı?” sorusunu sordu.

Basın açıklamasının sonunda Durmaz, “Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde, özellikle Merkezefendi’de terör ile demlenecek tek bir karış bile toprağımızın olmadığını belirtmek istiyorum. Cumhur İttifakı olarak buna asla izin vermeyeceğiz. Bu konudaki son sözü 31 Mart 2024 günü millerimiz sandıkta söyleyecektir.” ifadelerini kullandı.

İçindekiler

Etiketler:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir