• Güncelleme: 14:03:16 - 7 Haziran 2020
  • Yayınlama: 14:03:16 - 7 Haziran 2020

Denizli’de 24 saat içinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında, 3 kişi öldü 6 kişi de yaralandı. Kzalardan biri Denizli merkezde, biri Denizli- Aydın Yolu üzerinde, bir diğeri ise Acıpayam’da meydana geldi.

BABA ÖLDÜ, EŞİ VE ÇOCUKLARI YARALANDI…

Denizli’de kontrolden çıkarak yaklaşık 15 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilde baba hayatını kaybetti, anne ve 2 çocuğu ise yaralandı. Kazada hayatını kaybeden babanın cansız bedeni ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı araçtan güçlükle çıkarıldı.

baba 533 400

Edinilen bilgiye göre, kaza Acıpayam ilçesi Benlik Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Asiye Yıldırım idaresindeki 20 DB 465 plakalı otomobil Kelekçi Mahallesi yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü kontrolden çıkarak 15 metrelik uçuruma yuvarlanıp, ağaçlara çarparak durabildi. Kazayı gören diğer sürücüler ise jandarmayı arayarak yardım istedi.

AW035505 08 400 400

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ve sağlık ekipleri baba Ahmet Yıldırım’ın sıkıştığı yerde hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralanan anne Asiye ile çocukları Volkan ve Yüksel Ata’yı araç içerisinden çıkarıp ambulanslar ile hastaneye kaldırdılar. Otomobil içerisinde sıkışan baba Ahmet Yıldırım’ın cansız bedeni ise itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu araç içinde çıkarıldı. Yıldırım’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

————-

SÜRÜCÜ VE ARKADAŞI CAN VERDİ…

Denizli’de traktörle çarpıştıktan sonra kontrolden otomobil mevsimlik işçilerin otopark ve konaklama için kullandığı alana daldı. Kaza da otomobil sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybederken, cesetlerin kaldırıldığı esnada sürücünün cep telefonuna gelen ‘Uyanamazsam beni ara’ mesajı ise yürekleri burktu.

mevsimlik 533 400

Olay, Merkezefendi ilçesi Denizli-Aydın kara yolu üzerinde meydana geldi. Denizli’den Aydın istikametine giden İmdat Aday (23) yönetimindeki 20 D 0277 plakalı otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesi kontrolden çıktı. Savrulan otomobil mevsimlik işçilerin araçlarını park ettiği ve konaklama için kullandığı alana daldı.

Otomobil ağaca daha sonra park halindeki 03 AB 593 plakalı traktöre çarparak durabildi. Traktörün arka kısmında yerde uyuyan bir mevsimlik işçi ise şans eseri yara almadan kurtuldu.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü İmdat Aday ve yanında bulunan Şükrü Geçili’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada hayatını kaybeden Şükrü Geçili’nin arkadaşından gelen ‘Uyanamazsam beni ara’ mesajı ise yürekleri burktu. İncelemelerde ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

————-

AĞACA BİNDİRDİ…

Denizli’de kontrolden çıkan otomobil orta refüjdeki ağaca çarptı. Meydana gelen kaza sonrası hurdaya dönen otomobildeki 3 kişi yaralandı.

3 kişi 581 400
3 KAZA: 3 ÖLÜ 6 YARALI… 6

Edinilen bilgilere göre, kaza Buldan ilçesi girişi Akçeşme mevkisinde meydana geldi. Ö.K. idaresindeki 20 RK 290 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan otomobil yol ortasında refüje çıkıp ağaca çarparak durabildi. Kazada sürücü ile birlikte T.P. ve A.K., araç içerisinde sıkışarak yaralandı. Kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralananlar itfaiye ekipleri tarafından hurdaya dönene araçtan çıkarılarak ambulanslar ile hastaneye kaldırıldılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...