• Güncelleme: 21:42:05 - 30 Temmuz 2020
  • Yayınlama: 21:42:05 - 30 Temmuz 2020


Denizli CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı’nın verdiği dilekçe ile Merkezefendi CHP eski İlçe Başkanı Tolga Varlıker, partiden kesin ihraç talebi ile İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi. İhraç talebinin Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Horzum tarafından istendiği öğrenilirken, eski ilçe başkanı Varlıker, hakkındaki kararı sosyal medya hesabından paylaştı.

Tolga Varlıker, hakkındaki kararı şu cümlelerle duyurdu:
Değerli Yoldaşlarım;
Önce Merkezefendi İlçe Başkanlığı dilekçesi ile sonrasında da Denizli İl Başkanlığı tarafından “kesin ihraç” talebi ile İl Disiplin Kurulu’na verilmiş olduğumu sizlere bildirmek isterim. Savunmamı yapacağım. Cumhuriyet Halk Partisi’nde hak, hukuk, adalet şiarıyla hukuk işler. Çok değerli İl Disiplin Kurulu da hukuğa dayalı hakkaniyetli kararını verecektir. Saygım sonsuzdur. Saygı ve sevgilerimle.

BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATMIŞTI
Merkezefendi CHP Eski İlçe Başkanı Tolga Varlıker, başkanlığı döneminde belediye seçimlerinde gösterdi üstün gayreti ile dikkat çekmiş, Merkezefendi Belediye Başkanlığı’nın kazanılmasında büyük bir pay sahibi olmuştu.

NEDENİ MERAK EDİLİYOR
Merkezefendi CHP İlçe Başkanı Ali Osman Horzum’un dilekçesi ile İl Disiplin Kurulu’na sevk edilen Tolga Varlıker’in hangi gerekçe ile disiplin kuruluna sevk edildiği merak konusu oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...