• Güncelleme: 00:23:03 - 31 Mart 2024
  • Yayınlama: 14:21:23 - 30 Mart 2024

Pamukkale’de seçimin en güçlü adayı Halil Pekdemir, mahalle buluşmalarını Dokuzkavaklar’da tamamladı. Coşkulu kalabalığa seslenen Halil Pekdemir, seçimle ilgiyi noktayı koydu; “Bu iş tamam”

Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, mahalle buluşmalarını Dokuzkavaklar’da sonlandırdı.

Pekdemir Son Noktayı Dokuzkavaklar’da Koydu; Binler Bağrına Bastı…
.

Coşkulu kalabalığa seslenen usta siyasetçi “Bu iş tamam”  dedi. İlçedeki yerel seçim yarışının en güçlü adayı olarak gösterilen Ak Partili Pekdemir, yoğun geçen seçim çalışmalarının son mahalle buluşmasını Dokuzkavaklar’da yaparken, tecrübeli siyasetçiyi coşkulu bir kalabalık karşıladı.

Pekdemir Son Noktayı Dokuzkavaklar’da Koydu; Binler Bağrına Bastı…
HALİL PEKDEMİR/AK PARTİ PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Alana meşalelerle giren ve hem tavırları hem de ses tonuyla 31 Mart seçim sonuçlarına yönelik kararlı bir duruş sergileyen Pekdemir, “Kimsenin şüphesi olmasın Allah’ın izniyle bu iş tamam. Ben bu coşkulu kalabalığın gözlerinde, sokakta, iftar buluşmalarımızda kararı görüyorum” diye konuştu.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir