• Güncelleme: 11:27:30 - 28 Aralık 2021
  • Yayınlama: 12:58:05 - 20 Ocak 2020

Şimdiye kadar yaptığı özel dosya haberleriyle Türkiye gündeminde ses getirmeyi başaran Şifre Haber, son yayınladığı “Bu kadar da olmaz ki, Sayın Rektör” haberiyle de, ulusal gündem de büyük çapta yer buldu.

Şifre Haber tarafından ortaya çıkarılan ve belgeleriyle yayınlanan, ‘PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın, makam şoförünü, şube müdürü yapmasıyla’ ilgili haber, Türkiye genelinde ses getirdi.
Bazı siyasiler, sendika genel başkanları ve ulusal haber siteleri haberi gündemlerine alarak tepkilerini gösterdiler. Ekşi Sözlük bile, konuyu yayına vererek, tepkileri toplamaya başladı.

SENDİKALAR TEPKİ GÖSTERDİ…
Öğretim Elemanları Sendikası Genel Başkanı Dr. Vahdet Özkoçak, Şifre Haber’in linkini vererek “Dün berberini #ÖğretimGörevlisi yapan #Rektör haberini vermiştim. Bugün de şoförünü şube müdürü yapan #Rektör haberini aldım. Eğer bu 2 dosya da doğru ise (belgeleri var elbette ama teyide muhtaç) Yeni! YÖK gereken adımları atmalıdır.Haberin tamamı için:https://sifrehaber.com/makam-soforunu-sube-muduru-yapti/” Twitter’da tepkisini dile getirdi.

vahdet twit
ŞİFRE HABER, YİNE TÜRKİYE GÜNDEMİNDE… 6

Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı ve BASK Genel Sekreteri Mehmet Alper Öğretici de, hem sosyal medya hesaplarından hem de sendika resmi sitesinden “Makam şoförünün, şube müdürü yapılması” haberini üyelerine duyurarak “YÖK Daha Ne Kadar Sessiz Kalacak? Pamukkale Üniversitesi Rektörü uzun yıllardan beri makam şoförlüğünü yapan kişiyi, önce yüksekokula sekreter olarak atadı, bir mesai günü sonrası da şube müdürü yaptı” diyerek yetkilileri görevlerini yapmaya çağırdı.

alper
ŞİFRE HABER, YİNE TÜRKİYE GÜNDEMİNDE… 7

DENİZLİ’NİN VEKİLLERİ SUS PUS AMA…
Pamukkale Üniversitesi’ndeki mobbing, sahte evrak ve son olarak da makam şoförü atamalarına, Denizli’nin milletvekilleri seyirci kalırken, iYi Parti TBMM Grup Başkan V. Ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan tepkisiz kalmadı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’a seslenen, Şifre Haber’in linkine yönlendirme yapan İyi Parti TBMM Grup Başkan V. Ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan “Bu rektörü çok mu aradınız? Sayın YÖK Başkanı @yekta_sarac ?” şeklinde tepki gösterdi.

lütfü türkan
ŞİFRE HABER, YİNE TÜRKİYE GÜNDEMİNDE… 8

EKŞİ SÖZLÜK’E BİLE GİRDİ…
Şifre Haber’in, ‘PAÜ’de makam şoförü ataması haberi’ Ekşi Sözlük tarafından da yakından takip edildi. Sözlük kullanıcıları, konuyla ilgili açtıkları başlığın altına adeta yorum yağdırmaya başladılar. Ayrıca birçok ulusal medya kuruluşu da, Şifre Haber’i kaynak göstererek, ‘Makam Şoförü’ haberini gündemlerine alarak, yayına verdiler.

ekşi sözlük
ŞİFRE HABER, YİNE TÜRKİYE GÜNDEMİNDE… 9

İLK HABERİ VE DETAYLARINI OKUMAK İSTERSENİZ AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...