Goldwing Kulüp Türkiye tarafından düzenlenen 9 Uluslararası Türkiye Treffeni- Pamukkale Festivali, 11-15 Eylül tarihleri arasında Denizli’de gerçekleşecek. Almanca’da ‘Buluşma’ anlamına gelen ve 15 Eylül’de sona erecek Treffeni’de 6 silindirli 1800 cc motoru olan dünyanın en büyük hacimli motosikletleri boy gösterecek.
Dünyanın 26 ülkesinden 350 motor ve 700 kişilik motor aşağı insanı Pamukkale’de misafir edeceklerini söyleyen Goldwing Kulüp Üyesi Denizlili İş İnsanı Sedat Doğaç “ Ev sahibi olarak, bu muhteşem buluşmanın, 9.sunun Denizli’de gerçekleşmesi harika bir olay” diyerek şöyle konuştu:
“Hoş geldiniz seremonisinde beraber olmak, İlimize, şehrimize ne iyi ettiniz geldiniz demek ve kentimizi en iyi şekilde temsil etmek için bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Başta motor dostları olmak üzere, herkesi etkinliğimize bekliyoruz.
Öte yandan etkinlik için yönetim kuruluyla birlikte Pamukkale’ye gelen GoldWing Kulüp Türkiye Başkanı Şenan Kerçin ise “ Pamukkale’de olmak büyük bir keyif” diyerek etkinlikle ilgili şu açıklamaları yaptı:
BAYRAĞIMIZI 45 YILDIR AVRUPA TOPRAKLARINDA DALGALANDIRIYORUZ…
2013 senesinde bir grup Goldwing motosiklet tutkunu tarafından kurulmuş sonrasında 45 yıldan uzun bir süre önce tüm Avrupa’da örgütlü olan Goldwing Federation Europe’un Türkiye temsilciliğini elde etmiş olan derneğimiz, bugün iki yüzün üstünde üyesi ile bayrağımızı tüm Avrupa’da katıldığımız etkinliklerde dalgalandırmanın haklı gururunu yaşamaktadır.
26 ÜLKEDEN YÜZLERCE ÜYEMİZ BURADA OLACAK…
26 Avrupa ülkesinde binlerce üyeye sahip federasyonumuzun her sene olduğu gibi Türkiye’de ağırlamak için bu sene üyelerimizin yoğun isteğiyle dünyaca ünlü bir kültür mirası olan Pamukkale seçilmiştir. Yaklaşık 300 Honda Goldwing motosiklet ve beş yüzün üzerinde yerli ve yabancı katılımcıyla Treffenimiz (Uluslararası festival) 11-14 Eylül tarihleri arasında merkezi Pamukkale olmak üzere Denizli ve çevresinde gerçekleşecektir.
BİZLERE DESTEK VEREN VE VERECEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER…
2024 yılı Treffenimizin yapılması aşamasında bizlere paha biçilmez katkı sunan başta Denizli Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, Pamukkale Belediye Başkanı, Merkezefendi Belediye Başkanı, Buldan Belediye Başkanı, Ticaret Odası, Ricmond Otel yöneticilerine, gelen motosikletlerin seyir güvenliğini sağlayacak polis ve jandarma ekiplerine, sponsorlarımıza ve değerli Denizli yerel basın mensuplarına, bu etkinliğin başarılı olması için azami desteklerini bizlerden esirgemedikleri için sonsuz teşekkür ederiz.
PAMUKKALE’NİN CAZİBESİ, REKOR DÜZEYDE KATILIM GETİRDİ…
Tüm bu hazırlıklar ve Pamukkale‘nin cazibesi Avrupa’daki ve ülkemizin her bölgesine yayılmış katılımcılardan eşi görülmemiş bir talebin gelmesine vesile oldu.
Bu üç gün boyunca gerek ülkeler sürüşü gerek ışık sürüşü gerek Pamukkale konseri gerek Buldan ziyareti tüm katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacaktır.