• Güncelleme: 18:30:40 - 1 Mayıs 2023
  • Yayınlama: 18:22:40 - 1 Mayıs 2023

AK Parti’nin 27. Dönem Denizli Milletvekili ve 28. Dönem 3. Sıra Adayı Nilgün ÖK’ün ağabeyi ve iş ortağı İsmail Aslan, 35 yıllık eşinin fiziksel ve cinsel şiddetin yanı sıra aldatıldığını ileri sürerek açtığı 20 milyon liralık tazminat davası, Türkiye gündeminde oturdu.

Hürriyet ve Akşam gazetesinin bugünkü sayfalarında geniş yer verilen habere göre, Nilgün Ök’ün yengesi Aysel Aslan tarafından ağabeyi tekstilci iş insanı İsmail Aslan’a fiziksel, psikolojik ve cinsel şiddet görüp defalarca aldatıldığı iddiasıyla boşanma davası açtığı bildirildi.

20 MİLYON TAZMİNAT, 175 BİN LİRALIK NAFAKA TALEP ETTİ…

Hürriyet Gazetesi’nden Özge Eğrikar ve Akşam Gazetesi’nden Neslihan Keskin, İstanbul Bakırköy Aile Mahkemesi’ne, İsmail Aslan’ın 35 yıllık eşi Aysel Aslan’ın avukatı Handan Bakbak’ın verdiği dilekçeye dayanarak, Denizli tarihine girebilecek en yüksek tazminat ve nafaka talebini içeren haberlere imza attılar.

Haberlerde, Denizli’nin tanınmış tekstil firmalarından birinin sahibi, Denizli 27. Dönem Milletvekili ve bu seçimlerde de AK Parti 3. sıradan yeniden aday gösterilen Nilgün Ök’ün ağabeyi, aynı zamanda da iş ortağı İsmail Aslan’dan, 20 milyon lira tazminat ve aylık 175 bin TL nafaka talebinde bulunulduğu belirtildi.

35 Yıllık Eşi Cinsel Şiddet ve Aldatma Gerekçesiyle 20 Milyon Liralık Tazminat Davası Açtı…
35 Yıllık Eşi Aysel Aslan, Cinsel Şiddet ve Aldatma Gerekçesiyle Kocası İş İnsanı İsmail Aslan’a 20 Milyon Liralık Tazminat Davası Açtı…

İŞTE O HABERLERDEN BÖLÜMLER…

ÇOCUKLARI İÇİN KATLANMIŞ…

Türkiye’nin önde gelen firmalarından A. Tekstil’in sahibi İsmail Aslan’a 35 yıllık eşi Aysel Aslan boşanma davası açtı. İstanbul Bakırköy Aile Mahkemesi’ne başvuran Aslan, evliliğin başından beri kendisine değer verilmediğini; tüm zorluklara 32 yaşına kadar büyüttüğü kızı ve 27 yaşındaki oğlu için katlandığını öne sürdü.

İHANET, ŞİDDET, İSTİSMAR…

Aysel Aslan’ın avukatı Handan Bakbak’ın verdiği dilekçede, şu ifadeler yer aldı:

“İsmail Aslan, eşine ve çocuklarına daima sözlü ve fiziksel şiddet uygulamış, en önemsiz bir durumda bile onları ağır şekilde rencide ederek azarlamıştır. 50’li yaşlarının sonuna gelmiş eşine cinsel şiddet uygulayarak onu hırpalamıştır.

Hayatı boyunca sık sık farklı kadınlarla eşini aldatan İsmail Aslan, kafasına göre evden ayrılarak kaçamak tatiller yapmış, hayatını para ve güç olarak görmüştür.

En son Ekim 2022’de Bakırköy’deki lüks bir sitede eşine çocuklarının önünde şiddet uygulamıştır. Müvekkilin ev hanımı olduğundan aylık 175 bin lira nafaka, 10 milyon lira maddi, 10 milyon lira da manevi olmak üzere toplam 20 milyon lira tazminat istiyoruz.”

35 Yıllık Eşi Cinsel Şiddet ve Aldatma Gerekçesiyle 20 Milyon Liralık Tazminat Davası Açtı…
35 Yıllık Eşi Cinsel Şiddet ve Aldatma Gerekçesiyle 20 Milyon Liralık Tazminat Davası Açtı…

HİZMETÇİ YERİNE KONULDUM…

1988’de görücü usulü evlendiğini belirten Aysel Aslan, aile apartmanındaki tüm temizlik ve misafir ağırlama gibi sorumluluğun kendi sırtına yüklendiğini belirtti. Yıllardır eşi ve çocuklarıyla tek başına tatil bile yapamadığını öne süren Aslan, arkadaş edinmesine dahi izin verilmediğini iddia etti.

Aysel Aslan, yıllardır travmalar nedeniyle birçok kronik rahatsızlık yaşadığını da iddia etti.

KORUMA KARARI VE 120 GAYRİMENKULE SATIŞ YASAĞI TALEP ETTİ…

Can güvenliğinin sağlanması için mahkemeden korunma kararı verilmesini isteyen Aysel Aslan, eşinin üzerine kayıtlı 120 gayrimenkulün satışının engellenmesi için ihtiyati tedbir kararı da talep etti.

BU ABİ, O ABİ…

Öte yandan AK Parti Milletvekili ve Denizli 3. Sıra Adayı Nilgün ÖK, 2018 yılında da ‘120 adet gayrimenkulü olmasına rağmen’ tekstil firmasında korkordato ilan eden ağabeyi  İsmail Aslan nedeniyle bir kez daha Türkiye gündemine oturmuş ve Odatv tarafından yapılan haberde ‘AKP’li Vekil Kriz Yok Dedi, Abisi Korkordato İlan Etti” başlığını atmıştı.

ODATV’NİN HABERİNİ OKUMAK İÇİN, AŞAĞIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

ada tv konkortado
35 Yıllık Eşi Cinsel Şiddet ve Aldatma Gerekçesiyle 20 Milyon Liralık Tazminat Davası Açtı… 5

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir