• Güncelleme: 21:03:57 - 6 Mart 2024
  • Yayınlama: 20:56:21 - 6 Mart 2024
SECIM OZEL4 e1709722719873

Acıpayam’ın güçlü başkan adaylarından biri olan İyi Partili Mahir Altuğ, İyi Parti İlçe Başkanı Ertan Başkan ve Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

Mahalle mahalle dolaşan, pazaryerlerini arşınlayan Altuğ, son olarak çok zor şartlar altında yerin yüzlerce metre altında ekmek parası için ter döken erkek ve kadın maden işçilerini ziyaret ederek dertlerini dinledi.

https://www.sifrehaber.com/?s=mahir+altu%C4%9F
.

Özellikle kadın maden işçilerinin, çalışmaya gelirken çocuklarına bakacak kimsesi olmayanların büyük zorluklar yaşadığına yönelik serzenişlerini öğrenen Acıpayam Belediye Başkan Adayı Mahir Altuğ “Size şimdiden söz veriyorum. Başkan seçildiğimde, ilk hayata geçireceğim projelerimin başında çocuklarınız için 24 saat hizmet veren kreşler gelecek” dedi.

Acıpayam İyi Parti Başkan Adayı Altuğ, Madencilere Söz Verdi…
Acıpayam İyi Parti Başkan Adayı Altuğ, Madencilere Söz Verdi…

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Altuğ ve beraberindekiler, maden işçilerinin dile getirdikleri sıkıntıları tek tek not aldılar ve taşımalı eğitime tabi çocuklara yönelik beslenme ihtiyaçlarını da belediye olarak karşılayacaklarına dair söz verdiler.

Acıpayam İyi Parti Başkan Adayı Altuğ, Madencilere Söz Verdi…
.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir