• Güncelleme: 11:27:54 - 1 Mart 2024
  • Yayınlama: 11:06:04 - 1 Mart 2024
SECIM OZEL4

Acıpayamlıların yakından tanıdığı, her kesimin ortak adayı gibi ilgi gören İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mahir Altuğ, İlçe Başkanı Ertan Başkan ve meclis üyesi adaylarıyla Gireniz Vadisi’ne çıkarma yaptı.

İyi Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı Mahir Altuğ , ilçe başkanı Ertan Baskan  meclis üyesi adayları Gireniz vadisini adım adım dolaşarak vatandaşların dertlerini dinlediler, taleplerini not ettiler ve projelerini anlattılar.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda devam eden İyi parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı Mahir Altuğ Çiftlik, Alcı, Karaismaille, Benlik ve Hisar Mahallelerinde vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

 “Gittiğimiz her mahallede vatandaşlar tarafından ‘hoş geldin Mahir Abi’ samimiyetiyle karşılaşıyoruz” diyen Altuğ konuşmasına şöyle devam etti:

“ İnsanlarımız beni ve yol arkadaşlarımı bağırlarına basıyor. Bir siyasetçi için bundan daha güzel bir şey olabilir mi. Bizler de bu sevgiyi karşılıksız bırakmayacağız, seçilir seçilmez hayata geçireceğimiz projelerimizle hak edileni vereceğiz.”

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir