• Güncelleme: 22:19:45 - 1 Ağustos 2021
  • Yayınlama: 22:19:45 - 1 Ağustos 2021

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nden Marmaris yangınında görevlendirilen itfaiyeciler, yangın sürerken çektikleri videoda OSB Başkanı M. Abdülkadir Uslu ve Başkan Vekili, önceki dönem AKP İl Başkanı Necip Filiz’e teşekkürler edilirken, OSB İtfaiye Müdürü Hakan Demir’e övgüler dizildi. Bu arada, yangın söndürme çalışmalarını kameraya alan ve bir itfaiye erine seslenen kişinin “Ahmet gülümse, kameradasın” demesi, şaşkınlık yarattı.

TWITTER

Bazı medya kuruluşlarının da servislediği habere göre, videoda itfaiye müdürünün ve personelinin “Denizli OSB ekiplerinin müdahale ettiği bölgenin karşı bölgesinde gördüğünüz gibi tekrar başladı yangın. Su problemini şu an çözdüm. Havuzdan su çekiyoruz. Şurada bir ev var Allah’ın izniyle onu da kurtardık. Malzeme sıkıntısı yaşıyoruz onu da sağ olsun yönetim kurulu başkanları Necip, Derya, Abdülkadir Bey başkanlarımız Denizli’den gönderdi” ifadelerini kullandı.

Reklam videosu gibi çekim yapan Denizli OSB İtfaiye Müdürü Hakan Demir’in “Araçlarımızda bulunan dalgıç pompalarla suyu da buldum şu anda. Buradan suyu halledeceğiz. Araçlarımız gördüğünüz gibi Denizli OSB İtfaiye araçları ve ekipmanları. Faydalı olabiliyorsak başta İtfaiye Müdürü Hakan Demir olarak ben ve ekiplerim gurur ve huzur içerisindeyim” dediği, bir yurttaşın konuşturulduğu videoda ise OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abudlkadir Uslu ile Başkan Vekilleri AKP Eski İl Başkanı Necip Filiz ve Derya Baltalı’ya art arda teşekkür etmesi dikkat çekti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN YUKARIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

Bu arada videonun 5. dakikasında, itfaiye müdürü ve erleri tek tek anons edilirken, aynı görüntüleri çeken kişinin, bir itfaiye erine seslenerek “Ahmet gülümse, kameradasın” demesi, şaşkınlık yarattı.

Öte yandan videoyu izleyen birçok vatandaş, twitterda tepki dolu mesajlar yayınlayarak “Yangını söndürmek yerine kendi reklamını yapıyor. İtfaiyecilere yardım edeceğine OSB müdürlerine yalakalık yapıyor. ‘Başta İtfaiye Müdürü ben Hakan Demir’ ne demek? Milletin evi yanıyor kendisi orada şov yapıyor. Orada başka itfaiye ekipleri var, başka çalışanlar var hangisi böyle bir video çekmiş. Ahmet gülümse, kameradasın, ne demek” sözleriyle tepki gösterdiler.

twitter mesajlari
AHMET GÜLÜMSE, KAMERADASIN... (!) 4

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir