• Güncelleme: 14:37:54 - 18 Ekim 2023
  • Yayınlama: 14:19:25 - 18 Ekim 2023

İsrail’in abluka altındaki Gazze’de, El-Ehli Baptist Hastanesi’ni bombalaması olayına tepki gösteren Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “Bir hastaneyi vurmak ancak terör örgütünün yapacağı bir iştir” dedi. 

Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı, ilk mahalle başkanları toplantısınına katılan İl Başkanı Başkan Güngör, İsrail’in, El-Ehli Baptist Hastanesi’ni bombalaması sonucu 500 kişiden fazla kişinin hayatını kaybetmesi üzerine, tepki göstererek açıklamada bulundu. Güngör; “Bir hastaneyi vurmak ancak terör örgütünün yapacağı bir iştir. 

İsrail’in çocuk, yaşlı demeden yaptığı bu insanlık suçuna karşı tüm insanlık tepkisini gösterecektir. İsrail’in içerisinde masumların, çocukların, kadınların, hastaların bulunduğu Gazze’deki El-Ehli Baptist Hastanesi’ni bombalaması insanlık tarihine kara leke olarak geçmiştir. Bu insanlık dışı saldırılar bir an önce durdurulmalıdır. 

AK Parti Pamukkale İlçe Yönetimi, İl Başkanı Güngör'ü Ziyaret Etti...
Ak Parti İl Başkanı Güngör: Hastaneyi Vurmak Terör Örgütünün Yapacağı İştir…

Daha önce de söylediğimiz gibi, Filistin halkı yok edilemez; Filistin halkı ölüme terk edilemez. Neredesiniz insan hakları savunucuları? Gazze’de yaşanan ve tarihte benzeri olmayan bu vahşeti planlayanlar, eninde sonunda hesabını tüm insanlığa verecektir. Tarih nezdinde muhakkak yargılanacaklardır. Bizler Mazlum Filistinlilerin yanındayız” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Pamukkale’de ilk mahalle başkanları toplantısı yapıldı…

Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı, ilk mahalle başkanları toplantısını il binasından gerçekleştirdi.

Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek idaresinde ilk mahalle başkanları toplantısı Ak Parti İl Başkanlığı binasında yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Yücel Güngör’de katıldı.

Toplantı açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Osman Özpek, “Muhabbet sofrası etrafında gönüllerimizi buluşturmak, kardeşlerimizle kucaklaşmak, tanışmak ve hasret gidermek için bugün burada sizlerle birlikte bu güzel toplantımızı gerçekleştiriyoruz.

Ak Parti İl Başkanı Güngör: Hastaneyi Vurmak Terör Örgütünün Yapacağı İştir...
.

Hepiniz hoş geldiniz. 22 yıllık hizmetler destanında bugüne kadar aşkla çalışan, alın teri döken, emeği geçen ve davetimize icabet eden tüm dava ve yol arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz günlerde Güzelpınar’da bölge toplantımızı yaptık.

O bölgemizdeki mahalle başkanlarımız ve Denizli’den gelen mahalle başkanlarının katılımıyla güçlü bir gövde gösterisi yaptık. Orada yapmamızın nedeni AK Partimizin yüzde 85 oy alan mahalle olması ve benim doğup büyüdüğüm yer olmasıdır. Güzelpınar’da ki coşkulu bölge toplantımızın daha sonraki toplantılarımıza örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

Mahalle başkanları toplantısında, Başkan Özpek, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları, 2024 yerel seçimler hakkında istişare yaparak çalışmalara yön verecek değerlendirmelerde bulundu.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir