• Güncelleme: 20:06:07 - 23 Mart 2024
  • Yayınlama: 20:03:01 - 23 Mart 2024
AK Parti’den Merkezefendi’de Onlar Konuşun Biz Yaparız Videosu…

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in sosyal medya hesabından paylaştığı video, hizmet yarışındaki gerçeği gözler önüne serdi.

Videoda, CHP’li Merkezefendi Belediyesi tarafından yapıldığı sanılan birçok çalışmanın, aslında AK Parti’li başkanlar tarafından yapıldığına dikkat çekiliyor. Sonunda ise çarpıcı bir başlık atılıyor…

31 Mart Yerel Seçimleri için geri sayım sürüyor. Sokakta olduğu kadar sosyal medya üzerinde de alabildiğine bir rekabet var. Sosyal medyada en çok dikkat çeken çalışmalar ise video klipler. Adayların zaman zaman saha çalışmalarının zaman zaman projelerinin zaman zaman da iddialı söylemlerinin aktarıldığı kısa filmler daha geniş kitlelerde etkili oluyor.

AK Parti’den Merkezefendi’de Onlar Konuşun Biz Yaparız Videosu…
HABERE KONU VİDEOYU İZLEMEK İÇİN, YUKARIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

BOŞA GEÇMİŞ 5 YILIN İSPATI GİBİ…

Cumhur İttifakı Merkezefendi Adayı Ekrem Başer’in paylaştığı son video adeta geride kalan beş yıllık süreç içinde Merkezefendi’de kayda değer bir hizmetin verilmediğinin ispatı gibi. İlçenin çehresini değiştiren parklar, sosyal tesisler, kültür sanat yatırımları, bulvarlar, kavşaklar ve vadi düzenlemelerinin tamamında ya Merkezefendi Belediyesi’nin kurucu Başkanı Ak Partili Muhammet Subaşıoğlu’nun ya da Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın imzası bulunuyor.

MERKEZEFENDİ BİLİR, GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ’DİR…

“Merkezefendi bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir” sloganıyla başlayan sosyal medya filminde  birçok proje ardı ardına sıralanıyor. Film “Onlar konuşur, biz yaparız” söylemiyle sona eriyor.

liste
AK Parti Merkezefendi’den 'Onlar Konuşur Biz Yaparız' Videosu… 5


İçindekiler – Denizli Haberleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir