• Güncelleme: 22:51:36 - 17 Mart 2024
  • Yayınlama: 22:46:15 - 17 Mart 2024
SECIM OZEL4 e1709722719873

İyi Parti’nin Acıpayam Belediye Başkan adayı Mahir Altuğ, meclis üyesi adaylarıyla birlikte Akalan Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Akalanlı olan Altuğ, hemşehrileriyle bir araya gelerek meclis üyelerini tanıttı ve projelerinden bahsetti.

Altuğ’un öne çıkan vaatlerinden biri, Akalan kavun karpuzunu marka haline getirmek. Kavun karpuz pazarının olduğu yerde kalmasını sağlayacaklarını belirten Altuğ, üreticilere destek vereceklerini ve ürünlerin Türkiye çapında marka olmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Ayrıca, her yıl düzenlenecek kavun karpuz festivali ve güreş turnuvasıyla mahallenin tanıtımına katkı da sağlanacak.

Akalanlı Başkan Adayı Mahir Altuğ, Akalan Mahallesi'nde İlgiyle Karşılandı...
Akalanlı Başkan Adayı Mahir Altuğ, Akalan Mahallesi’nde İlgiyle Karşılandı…

Altuğ, Akalan Mahallesi’ne yönelik hizmetlerin, mahalle halkının refahı için kullanılacağını vurguladı. “Kişi başına merkez bütçeden gelen paraları yandaşlara değil, mahalle halkına hizmet için kullanacağız” diyen Altuğ, Akalanlılardan destek istedi.

Akalanlıların büyük bir çoğunluğu ise İyi Parti adayı Mahir Altuğ’un projelerini olumlu karşıladıklarını ve destek vermeye hazır olduklarını bildirdiler.

Akalanlı Başkan Adayı Mahir Altuğ, Akalan Mahallesi'nde İlgiyle Karşılandı...
Acıpayam İyi Parti İlçe Başkanı Ertan Başkan da bir an bile Başkan Adayı Mahir Altuğ’u yalnız bırakmıyor, Altuğ’dan önce söz alarak destek istiyor…

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir