• Güncelleme: 15:20:06 - 17 Şubat 2020
  • Yayınlama: 15:20:06 - 17 Şubat 2020

Önceki gün EGSKongre ve Kültür Merkezinde oldukça yoğun bir katılımla gerçekleştirilen CHP Denizli 37. Olağan İl Kongresi’nin ardından önceki dönem İl Başkanı ve kongrede de aday olan Mahir Akbaba, yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Açıklamasında kongreden galip çıkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’na devraldığı onurlu görevde başarılar dileyen Akbaba, iktidar yarışında tüm gücüyle partisi için hizmet vermeye devam edeceğini belirterek,“Biz büyük bir aileyiz. Bu mücadelede hemen sol yanınızdayım. Mücadeleye devam”dedi.

WhatsApp Image 2020 02 17 at 14.54.49
AKBABA VEDA ETTİ... 3

Akbaba’nın mesajı şöyle:

Sevgili Dostlar, Kıymetli Denizlim!

37.Olağan İl Kongremiz Cumhuriyetimize, Halkımıza, Partimize ve memleketimize hayırlı olsun. Kongre sürecinde solduyulu tavırlarınız için hepinize müteşekkirim. Birlikte verdiğimiz mücadeleden gurur duydum, size yoldaş olmaktan da onur duyuyorum.

Sizlerle başkan, yönetici, partili, gönüllü ve daha da ötesinde kardeş, arkadaş olmamız en büyük kazancımızdır. İl Başkanımız Sn. Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ve İl Yönetim Kurulu’nu tebrik ediyorum.

Biz büyük bir aileyiz, iktidar yürüyüşümüzde hemen sol yanınızdayım, sizlerle birlikteyim, birlikteyiz. Yakındır, elbet kazanacağız; 4 vekili, 5 vekili, 14 belediyeyi ve bir de Büyükşehiri, iktidarı ve Cumhurbaşkanlığını. Mücadeleye devam.

Kalbim Cumhuriyet, Ruhum Halk, Aklım Partim. Sizleri tüm Cumhuriyetçi, Halkçı, Devletçi, Milliyetçi, Laik, Devrimci ve Atatürkçü duygularımla selamlıyorum. Sizleri çok seviyorum, her şey Denizli’miz için, Türkiye’miz için. Saygılarımla…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...