• Güncelleme: 13:05:00 - 3 Eylül 2021
  • Yayınlama: 13:05:00 - 3 Eylül 2021

Denizli Ak Parti Milletvekili Cahit Özkan’ın, katıldığı bir televizyon programında İyi Parti’nin FETÖ tarafından kurdurulan bir parti olduğunu ileri sürmesiyle ilgili tepkiler çığı gibi büyürken, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, katıldığı bir televizyon programında “Dinime söven, bari müselman (* Müslaman’ın, eski tarihlerde kullanılan hali) olsa. Kendi pisliğini, suçunu karşı tarafa ayna yöntemiyle yansıtıyorlar. Elime kazma, kürek aldım… Kim FETÖ’cüymüş, hep birlikte göreceğiz” dedi.

 

NE OLMUŞTU?

Denizli Milletvekili ve aynı zamanda da AK Parti Grup Başkanvekili olan Cahit Özkan,  Beyaz Tv’de katıldığı bir televizyon programında “İYİ Parti FETÖ’nün kurduğu bir partidir” açıklamasını yapmış ve “İYİ Parti malum olduğu üzere kasetlerle, kongrelerle MHP’yi dizayn etmeyi başaramayan FETÖ’nün kurduğu bir partidir” demiş, bunun üzerine Türkiye genelinde İyi Parti kadroları büyük tepki göstererek suç duyurusunda bulunmuştu.

Bu konuyla ilgili haberimizi, aşağıdaki  görsele tıklayarak okuyabilirsiniz…

CAHIT

 

AKŞENER: DİNİME SÖVEN, MÜSELMAN OLSA…

Ak parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın, İyi Parti’yi suçlamasına yönelik çığ gibi büyüyen tepkilerin yanı sıra, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de bu konuda ki tepkisi merak edilmeye başlamıştı.

İşte Meral Akşener, merakla beklenen bu tepki, bu sabah FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında dile getirdi.

Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’a sert çıkan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Özkan’ın geçmiş dönemlerdeki FETÖ destekli paylaşımlarına gönderme yaparak “Bu arkadaş, Fetullah Gülen’in kurdurduğu avukatlarla ilgili STK’nın temsilcisiydi. Dinime söven, bari Müslüman olsa” diyerek şöyle konuştu:

“Kendi pisliklerini, kendi çirkinliklerini, kendi şaibelerini kendi suçlarını örtmek için bunu genelde yapıyorlar. Ayna yöntemini uygulamaya kalkıyor arkadaş. Suçu örmek için ayna misali yansıtmaya çalışıyor. Ama bu zeka gerektirir. Bu arkadaşta bu olmadığı için… İleride Erdoğan Bayraktar gibi, karşımıza itirafçı olarak çıkabilir. Ama şunu herkes bilsin ki, ben bu işi kazacağım. Elime kazma-kürek aldım. Toprağı, kumu kazmaya başlıyorum. Kimler çıkacak hep birlikte göreceğiz. Aptallık bu…”

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, habere konu olan bölümünü, aşağıdaki video linkine ve görsele tıklayarak, 14.45 dakikasından itibaren izleyebilirsiniz…

https://twitter.com/meral_aksener/status/1433671494291402762

2

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir