• Güncelleme: 19:26:45 - 20 Mart 2024
  • Yayınlama: 18:45:02 - 20 Mart 2024

Anım Hotel & Ristorante Loca, geçtiğimiz günlerde, hayvan haklarına duyarlılığıyla bilinen bir işletme olarak “Kafessiz Türkiye Projesi”ne destek verdi.

Son zamanlarda artan hayvan haklarına duyarlılık ve etik tüketim talepleriyle birlikte, Anım Hotel & Ristorante Loca, kafes içinde işkence gören kanatlı hayvanların ve yumurtalarının üretiminin ‘ışık’ ve ‘kafes’ altında yapılmasının önüne geçmek için adım attı.

“Kafessiz Türkiye Projesi” kapsamında, Anım Hotel & Ristorante Loca, tedarik ettiği ürünlerde kölelik ve işkenceye dayalı üretimi reddetti. Bu doğrultuda, işletme, organik ve kafes olmayan üretim metotlarıyla çalışan firmalardan ürün temin ederek, etik ve sürdürülebilir bir tedarik zinciri oluşturdu.

Anım Hotel & Ristorante Loca, "Kafessiz Türkiye Projesi"ne Destek Verdi…
Anım Hotel & Ristorante Loca Müdürü Nurettin İyice, “Kafessiz Türkiye Projesi”ne Destek Vermekten ve bir parçası olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Anım Hotel & Ristorante Loca’nın Müdürü Nurettin İyice, “Hayvan haklarına saygı duymak ve etik tüketimi teşvik etmek bizim için çok önemliydi. Kafessiz Türkiye Projesi’ne katılarak, toplumda bilinçlenmeye ve daha adil bir dünya için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu adım, Anım Hotel & Ristorante Loca’nın sadece bir işletme olarak değil, aynı zamanda toplumda sorumluluk sahibi bir paydaş olarak yer aldığını gösteriyor.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir