• Güncelleme: 11:49:02 - 13 Nisan 2022
  • Yayınlama: 11:49:00 - 13 Nisan 2022
Dunya Gazatesi Ilani

Happy Place To Work Araştırma Şirketi ve Capital Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği her yıl tüm sektörlerin en mutlu firmalarının seçildiği araştırmada, Denizli’nin 90 yıllık seçkin firması Askon Demir Çelik A.Ş, Demir Çelik sektöründe “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” oldu.

Askon Demir Çelik A.Ş, ödüle aday firmaların “İnsan Kaynakları” uygulamalarının araştırıldığı ve firmaların tüm çalışanlarıyla yapılan anketlerin değerlendirilmesiyle diğer “Demir Çelik” şirketleri arasında 3 yıldız alarak sektörünün ‘En Mutlu İş Yeri’ unvanını elde etmeyi başardı.

MUTLUYUZ; ÇÜNKÜ…

Sektörün en mutlu çalışanları unvanının sahibi olan ASKON Demir Çelik A.Ş’de çalışan olmanın farkını fazlasıyla hissettiklerini söyleyen ASKON çalışanları “Bu birinciliği, ASKON olarak fazlasıyla hak ettiğimizi düşünüyoruz. Çünkü bu kurumda çalışmanın rahatlığını, mutluluğunu en iyi biz biliyor ve yaşıyoruz.  Saygıya, sevgiye ve liyakate dayalı çalışma anlayışı, bizi bizden daha fazla düşünen şirket sahipleri ve yöneticilerimizin çabalarıyla üretirken, mutlu olmaya hep birlikte başardık” dediler.

MUTLULUĞUMUZA, MUTLULUK KATTIK…

M6A4271
OKAN KONYALIOĞLU/ASKON GENEL MÜDÜRÜ

ASKON’un, ‘Türkiye’nin En Mutlu İşyeri’ olmasının en önemli mimarlarından biri olan Askon Demir Çelik’in Genel Müdürü Okan Konyalıoğlu, çalışan memnuniyetini en üst düzeye çıkaran uygulamalarıyla Denizli’de ve ülkemizde örnek gösterilen firma olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek Şöyle Konuştu:

“Firmamızın, sektöründe ‘Türkiye’nin En Mutlu İşyeri’ ödülüyle onurlandırılması, kuruluşumuzun 90.yılında yönetimimizi ve çalışanlarımızı çok mutlu etti. Bu ödülle mutluluğumuza, mutluluk kattık. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı, saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir