• Güncelleme: 15:19:55 - 18 Eylül 2023
  • Yayınlama: 14:21:04 - 18 Eylül 2023

Askon Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş. dijital dönüşüm yolculuğuna MES (Manufacturing Execution System-Üretim Yürütme Sİstemi) ile devam ediyor.

Bu kapsamda yerli çözüm ortağı tercihi ile yola çıkan Askon Demir, MES entegrasyonu için Mert Yazılım A.Ş. (Bursa) ile sözleşme imzaladı.

Askon Demir, Dijital Dönüşüm Yolculuğunda Yeni Bir İşbirliğine İmza Attı...
Genel Müdür Yardımcısı Murat Özdemir, Dijital Dönüşüm Yolculuğunda Yeni Bir İşbirliğine İmza Attı…

Askon Demir Denizli Merkez yerleşkesinde yer alan Askon Akademi dershanesinde yapılan proje açılış toplantısı, Askon Demir Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Okan Konyalıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melike Konyalıoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Murat Özdemir, bölüm yöneticileri ve Mert Yazılım ekibinin katılımıyla gerçekleşti.

Askon Demir, Dijital Dönüşüm Yolculuğunda Yeni Bir İşbirliğine İmza Attı...
OKAN KONYALIOĞLU/ASKON DEMİR GENEL MÜDÜRÜ

Toplantıya SIOS Teknoloji A.Ş. Kurucusu ve Genel Müdür’ü Mustafa Kaygın, Askon Demir yönetim danışmanımız Serhat Tolga Sönmez, Pamukkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Bşk. Prof. Dr. Aşkıner Güngör’e ve Bölüm Bşk.Yrd. Doç. Dr. Olcay Polat’da konuk olarak katılım sağladı.

Proje açılış toplantısı Okan Konyalıoğlu ve Murat Özdemir’in açılış konuşmaları ile başladı. Gerçekleştirilen bu iş birliğinin Askon Demir için önemli kilometre taşlarından birisi olduğunu belirten Konyalıoğlu “Biz hem teknolojiye hem de insana yatırım yaparak büyüyen ve büyümeye devam edecek olan bir firmayız. Eski iş yapış şekillerimiz ve bildiklerimizle bu büyümeye karşılık gelecek kalite ve hızı yakalayabilmek için öğrenmemiz, değişmemiz, teknoloji ve süreçlerimizi dönüştürmemiz gerekiyor. Sektörümüzde dünyanın önde gelen firmaları arasında yer alma hedefimize ulaşmak için dijital dönüşümün olmazsa olmaz olduğunu biliyor ve bu yöndeki yatırımlarımıza devam ediyoruz.” diye belirtti.

Askon Demir, Dijital Dönüşüm Yolculuğunda Yeni Bir İşbirliğine İmza Attı...
.

trexDCAS Proje Satış Mühendisi Anıl Atalay’ın yaptığı sunum ile devam eden açılış programı proje kapsamında oluşturulan “Askon Demir Genişletilmiş Çekirdek Çalışma Grubu” ile “Mert Yazılım A.Ş. trexDCAS Proje Ekibi”nin tanışması ile devam etti. Daha sonra sahada gerçekleştirilen ilk müşterek çalışmalar ile proje takvimi oluşturuldu.

2021 yılında başlattıkları uçtan uca ERP yatırımında MES projesi ile ikinci faza geçtiklerini, bu yatırımları ile hammaddenin girişinden müşterilere sevk edilene kadar sahadaki tüm hareketleri ERP ile konuşabilecek MES üzerinden takip edebileceklerini söyleyen Konyalıoğlu, bu fazda 2024 yılı başında dijital ortamda sistem etkinlik ve verimlilik değerlerine ulaşabileceklerini, 2024 yılı ilk yarısından önce tüm üretim-kalite-lojistik-bakım süreçlerinin izlenebilir olacağını ve sağlıklı verimlilik raporlarını almaya başlayacaklarını iletti.

Askon Demir, Dijital Dönüşüm Yolculuğunda Yeni Bir İşbirliğine İmza Attı...
.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir