• Güncelleme: 16:04:57 - 30 Haziran 2020
  • Yayınlama: 16:04:57 - 30 Haziran 2020

Çoklu baro sistemine tepki için yürüyüş yapmak isteyen Denizlili avukatlar, polis barikatı ile karşılaştı. Valilik binası önünden Delikliçınar’a kadar planlanan yürüyüş, izin verilmemesi üzerine ancak 100 metre sürdü. Baro Başkanı Müjdat İlhan burada yaptığı açıklamada “Adalet mücadelemiz devam edecek” dedi.

Denizli Valiliği önünden Delikliçınar Meydanı’na kadar çoklu baro sistemine tepki amaçlı yürümek isteyen Denizlili avukatlar, polis barikatı ile karşılaştı. Avukatların tepki yürüyüşü izin verilmemesi nedeniyle ancak 100 metre sürdü. Baro Başkanı Müjdat İlhan’ın Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ile görüştü ve sonra açıklamasını yaptı.

Barolara karşı yapılan olumsuz girişimlerle mücadele edeceklerini söyleyen Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, “Adalet aramaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Barolar hem kendileri hem de yurttaşlar için her zaman adalet arama mücadelesinde olacaktır. Baroları yok etmeye çalışmak, vatandaşın yargı içerisinde en rahat ulaşabildiği ve adeta nefesi konumundaki avukatlara karşı bu olumsuz girişimlerin halk nezdinde de meşrutiyeti bulunmamaktadır. Barolara karşı yapılan bu girişimlere karşı daima mücadelemiz devam edecektir” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...