• Güncelleme: 17:19:45 - 24 Temmuz 2020
  • Yayınlama: 17:19:45 - 24 Temmuz 2020

AYDEM, tüm kuruluşlarını Aydem Enerji adı altında topladı. Aydem Enerji Medya İletişim Grubu Müdürü Ömer Yurtseven Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan toplantıda, firmanın yapısal değişimi hakkında bilgi verdi.

Enerji üretimi, dağıtımı ve perakende alanlarında Türkiye’nin öncü entegre kuruluşlarından olan AYDEM, tüm şirketlerini Aydem Enerji çatısı altında topladı. Aydem Enerji Medya İletişim Grubu Müdürü Ömer Yurtseven Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan toplantıda, yapısal değişiklik hakkında bilgi verdi.

40 YILLIK KÖKLÜ GEÇMİŞ
“Hayat için enerji derken, hayata değer katmayı öncelikli bir sorumluluk olarak görüyoruz” diyen Yurtseven, firmanın gücünü 40 yıllık köklü geçmişinden aldığını belirtip, “Aydem Enerji eskiden olduğu gibi ülkenin geleceğine katkı koymaya devam edecek. Yeni kurumsal kimliği ve yönetim anlayışıyla ilkleri başarmaya ve öncü rolümüzü sürdürmekte kararlıyız. Yenilikçi fikirlerle çözüm odaklı hizmet anlayışını elektrik üretim, dağıtım ve perakende alanındaki faaliyetlerin tümünde yaygınlaştırarak, geleceğe değer katmayı amaçlıyoruz” dedi.

12 BİN KİŞİLİK DEV AİLE…
Diğer taraftan Türkiye’nin ilk özel sektör hidroelektrik santrali (Bereket), ilk özel sektör elektrik dağıtım şirketi (ADM), ilk özel sektör elektrik perakende şirketi (Aydem), ilk yerli güneş hücresi ve paneli üretimi (Parla) ve elektrik üretim, dağıtım ve perakendeyi bünyelerinde bulundurduklarının da altını çizen Aydem Enerji Medya İletişim Grubu Müdürü Ömer Yurtseven, “40 yıl önce 1 firma ve 15 çalışan ile başlayan yolculuğumuz bugün 12 firma  ve 12.000’e varan çalışanımız ile devam ediyor. Aralık 2019 itibari ile tüm firmalarımız “Aydem Enerji” kurumsal çatısı altında toplandı, bütünleşmiş bir güç olarak dün olduğu gibi bugün ve yarın da toplumun hizmetinde olmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...