• Güncelleme: 21:46:41 - 25 Mart 2024
  • Yayınlama: 21:39:13 - 25 Mart 2024
HABER SECIM OZEL e1710762222435

Tavas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık, yaptığı yatırımlar, hizmetler ve sosyal belediyecilik çalışmalarıyla Tavas’ın adından sıkça söz ettiren bir isim.

İnamlık’ın liderliğinde Tavas, başarıları ve yenilikçi projeleriyle dikkat çekiyor. İnamlık, ikinci döneminde hayata geçireceği projeleriyle ilgili olarak halkı bilgilendirirken, vatandaşların da desteğini arkasına alıyor.

Vizyon Projelerle İlerliyoruz

Tavas için planlanan çalışmalar hakkında konuşan İnamlık, “Güzel Tavas’ımız için planladığımız çalışmalarla İlçemize durmaksızın hizmete devam edeceğiz. Vizyon projelerimizle, vatandaşlarımızla el ele, üreterek büyüyen Tavas’ımızın imarına devam edeceğiz” dedi. Bu sözler, İnamlık’ın Tavas’a olan bağlılığını ve kararlılığını ortaya koyuyor.

Üretim ve İstihdam Odaklı Projeler

Tavas’ı üretim ve istihdam alanında daha güçlü hale getirmeyi hedefleyen İnamlık, “Bölgemizde yatırım ve üretim talebinde bulunan ulusal firmalar için gerekli olanak ve teşviklerin sağlanması adına çalışmalar yapıyoruz. Özel sektörün yatırımlarıyla Tavas’a büyük bir enerji sağlanacak” şeklinde konuştu. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle Tavas’ın ekonomik potansiyelinin daha da artması bekleniyor.

Başkan İnamlık: Yeni Projelerimizle Tavas'ımızı Geleceğe Taşıyacağız...
Başkan İnamlık: Yeni Projelerimizle Tavas’ımızı Geleceğe Taşıyacağız…

Kadın İstihdamına Destek

Kadınların iş gücüne katılımını artırmak için özel projeler geliştireceklerini belirten İnamlık, “İlçemizde kadın istihdamının arttırılması amacıyla Kadın Kooperatifinin kurulmasına öncü olacağız” dedi. Bu adımın, hem kadınların ekonomik katkısını artırması hem de toplumsal kalkınmaya olumlu etki yapması bekleniyor.

Alt Yapı ve Ticari Alanlar

Alt yapı ve ticari alanların geliştirilmesine yönelik projelerle ilgili bilgi veren İnamlık, “Nikfer ile Kızılcabölük Sanayi Sitesini yenileyeceğiz. Kızılcabölük Mahallemizde tekstilcilerimize yönelik yeni ticari alanları oluşturacağız. Tavas Merkez ve Karahisar Mahallemiz hayvan pazarının düzenlenmesini yapacağız” dedi. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle ilçenin altyapısı güçlenecek ve ticari faaliyetler desteklenecek.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir