• Güncelleme: 17:32:31 - 21 Kasım 2019
  • Yayınlama: 17:32:31 - 21 Kasım 2019

Önceki gün, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde yaptığı basın açıklamasında, hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili olarak “ Savcıların soruşturma açmasını beklemeden, ben kendimi ihbar edeceğim” diyen Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, sözünü tuttu ve Acıpayam Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, Şifre Haber’in haber video kayıtlarını da kaynak göstererek, hakkında soruşturma başlatılmasını talep etti.

Bugün Acıpayam Cumhuriyet Başsavcılığı’na giden Başkan Şevkan, kayıtlara 2019/2825 sayılı  tutanak olarak geçen başvurusunda, şu ifadeyi vererek, soruşturma başlatılması talebinde bulundu:

“Her ne kadar Cumhuriyet Başsavcılığınız tarafindan 21/10/2019 tarihinde hakkımda İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü tarafından soruşturma izni verilmemesi sebebiyle kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmiş ise de, ifadem ekinde sunmuş olduğum haber paylaşımları ile flash belek içerisinde bulunan haberin videosu delilleri doğrultusunda, yeniden soruşturma izni talep edilerek, hakkımdaki asılsız iddiaların yargılama aşaması sağlanarak, açığa kavuşturulmasını talep ediyorum. Ayrıca hakkımda asılsız isnatlarda bulunan CHP II Başkanı Mahir Akbaba. Milletvekili Teoman Sancar, meclis üyeleri Ertan Başkan, Zuhal Demir, Acıpayam İyi Parti İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Kurban, CHP Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Dede şahıslardan şikayetçi ve davacıyım. Söyleyeceklerim bunlardan ibarettir, dedi. Başka bir diyeceği olmadığından beyanı okundu. Okuması sağlandı. CMK 234. Maddedeki işlemler yerine getirilmekle, tutanak içeriği birlikte imza altına alındı.”

evkan ihbar

İşte, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın, savcılığa sunduğu ve araştırılmasını istediği iddialardan oluşan ŞİFRE HABER ‘in yaptığı haberin videosu…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...