• Güncelleme: 15:54:14 - 22 Mart 2024
  • Yayınlama: 15:32:47 - 22 Mart 2024

31 Mart Yerel Seçimlerinde başkan adayı gösterilmeyen ve 15 yıldır Acıpayam belediye Başkanı olarak görev yapan Dr. Hulusi Şevkan, Kültür Merkezi’nin açılışında duygusal bir veda konuşması yaptı; AK Parti’nin ilçe teşkilatı ile kurmaylarına sitem etti.

Acıpayam’da açılışı gerçemleşen ve Başkan Hulusi Şevkan’ın da yalımması için büyük çaba gösterdiği Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’nin açılışına başta AK Parti’nin kurmaylarından ve Genel Başkan Yardımcılarından Nihat Zeybekci olmak üzere çok sayıda parti üst düzey yöneticisi katıldı.

Başkan Şevkan’dan Duygusal ve Sitem Dolu Veda…
.

Kurdele kesme töreninden sonra gerçekleşen açılış konuşmalarında kürsüye gelen ve aday gösterilmediği için buruk olan Acıpayam’ın 15 yıllık Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, öncelikle ilçe yönetimine, ardından da AK Parti’nin üst düzey yöneticilerine yönelik şiirlerle süslü serzenişlerle dolu bir konuşma yaptı.

15 yıldan bu yana Acıpayam’a hizmet ettiğini belirten Başkan Şevkan, bu vedanın bu şekilde olmaması gerektiğini söyledi.

Başkan Şevkan’dan Duygusal ve Sitem Dolu Veda…
Kültür Merkezinin açılışında, AK Parti’nin üst düzey kurmayları da hazır bulundu…

İlçe örgütünün seçimlerden önce Acıpayam Belediyesi ile ilgili hiçbir eserin yapımında paylaşım yapmadığına dikkat çeken Şevkan “Şimdi ise bitmiş bir eserin paylaşımları yapılarak güya destek veriyorlar. Acıpayam’a olan sevdam asla bitmeyecek. Siyasete bir başkan olarak veda etsem de bir doktor olarak Acıpayam ile olan gönül birlikteliğimiz her daim devam edecek. Geriye dönüp acaba nerede hata yaptım diye sorguluyorum; ama inanın bende bunu bilmiyorum” dedi.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir