• Güncelleme: 21:57:47 - 12 Ekim 2023
  • Yayınlama: 18:50:54 - 12 Ekim 2023

Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı ödülünü aldığını, sosyal medya adresinden gururla duyuran Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Osman Zolan’ın sevinci, bir dönem CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı da yapan Av. Osman Tabu’nun paylaşımı ile farklı boyutlara taşındı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sosyal medya adresinden “Bizi, bu anlamlı ödüle layık gören herkese çok teşekkür ederim” cümlesiyle, gurur duyarak paylaştığı ‘Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı’ ödülünün, Ak Parti’ye çalışan ve Ak Partili Kadın Kolları MKYK Üyesinin sahibi bulunduğu ajans tarafından verildiği, CHP’li siyasetçi Avukat Osman Tabu’nun paylaşımı ile ortaya çıktı.

BAŞKAN ZOLAN BOL RESİMLİ PAYLAŞTI…

Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı kupasıyla çekilmiş boy boy fotoğraflarını sosyal medyaya koyarak sevincini paylaşan Zolan, sevincini şu cümlelerle takipçilerine aktardı:

Başkan Zolan’a Ödül Veren Ajansın Sahibi, AK Parti Yöneticisi Çıkınca…
Zolan’a Ödül Veren Ajansın Sahibi, AK Parti Yöneticisi Çıkınca…

“12. Uluslararası Buhara Medya Ödül Töreni’nde “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülünü almış olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadık. Bizi, bu anlamlı ödüle layık gören herkese çok teşekkür ederim. Denizli’miz için hep birlikte el ele, gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz.”

CHP’Lİ SİYASETÇİ TABU, DALGA GEÇTİ…

Başkan Zolan’ın paylaşımının hemen altına ilk yorumu yapanlardan biri, bir dönem CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı da yapan Av. Osman Tabu oldu ve Zolan’ı ‘ti’ye alan bir mesaj attı.

Av. Tabu “Körler sağırlar, birbirini ağırlar” şeklindeki cümleyle biten mesajının tamamında şöyle yazdı:

“AK Parti Kadın Kolları MKYK üyesi Berçin Havva Öztürk’ün Buhara Medya Ajansından ödül mü aldınız Sayın @osmanzolan? Ne mutlu size, ne büyük bir başarı. Körler sağırlar birbirini ağırlar.”

TEPKİM, ZOLAN’IN NEZDİNDE KENDİNİ KOMİK DURUMA DÜŞÜREN TÜM SİYASETÇİLERE…

Öte yandan, paylaşımıyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Av. Osman Tabu, bir siyasetçi bir vatandaş olarak tepkisini paylaştığını belirterek “Benim tepkim kendini komik duruma düşüren siyasetçilere” diyerek şöyle konuştu:

tanitim
Başkan Zolan’a Ödül Veren Ajansın Sahibi, AK Parti Yöneticisi Çıkınca… 6

“Maalesef son zamanlarda idarecilerimizde çeşitli kurumlardan sözüm ona başarı ödülü alma gibi bir alışkanlık yaygınlaştı. Bilhassa siyasetçiler bir yandan kendi siyasi görüşüne yakın kurum, platform, ajans gibi yapıları desteklerken; bir yandan da bu kurumlarca gösterişli organizasyonlarda kendilerine takdim edilen ödülleri alıyor ve bu durumu haber olarak basına servis ediyorlar.

Başkan Zolan’a Ödül Veren Ajansın Sahibi, AK Parti Yöneticisi Çıkınca…
AV. OSMAN TABU

Sayın Zolan’ın da bu hafta Ankara’da düzenlenen törenle Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ödüllendirildiği haberi, gerek Belediyenin sosyal medya hesaplarından gerekse yerel haber kanallarında ha bire servis ediliyor.

Azıcık incelediğinizde Osman Zolan’a ödül veren Buhara Medya Ajansının sahibinin 2007’den beri AK Parti örgüt kademelerinde görev alan ve halen AK Parti Kadın Kollarında MKYK üyesi Berçin Havva Öztürk olduğu göze çarpıyor.

Ajansın web sitesindeki verilere göre ilgi duyulan tüm etkinler de zaten AK Parti etkinlikleri. İşin komiği Zolan’ın medya ekibi tarafından servis edilen resimlere baktığınızda salonda ödül alırken resim çektirmek üzere gelen siyasetçiler dışında hemen hemen hiç kimsenin de olmadığı görülüyor.

Başkan Zolan’a Ödül Veren Ajansın Sahibi, AK Parti Yöneticisi Çıkınca…
.

Bu yıl 12. kez düzenlenen organizasyonun ödüllerini Ak Partili siyasetçiler dışında bunca yıldır hak edebilen başka bir siyasi parti mensubu da galiba olmamış. Algı yönetmek adına reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek komik duruma düşen siyasetçilerin bu tavrı, maalesef gerçekten kıymeti olan ödül organizasyonlarının saygınlığını da lekeliyor. Milletin boşa harcanan parası da cabası.”

NE OLMUŞTU?

Türkiye genelinde yılın başarılı isimlerinin değerlendirilerek ödüllendirildiği 12. Uluslararası Buhara Medya Ödül Töreni Ankara JW Marriot Otel’de gerçekleştirilmiş, bu kapsamda Başkan Osman Zolan’ın “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldüğü açıklanmıştı.

Sahneye davet edilen Zolan’a ise ödülünü aynı zamanda AK Parti Kadın Kolları MKYK Asil Üyesi ve Buhara Medya Ajans Sahibi olan Burçin Öztürk’ün elinden almış, bu törenle ilgili fotoğrafları sosyal medya adresinden paylaşmıştı.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir