• Güncelleme: 18:50:51 - 9 Şubat 2020
  • Yayınlama: 18:50:51 - 9 Şubat 2020

Sol gözü doğuştan görmeyen, sağ gözünü de geçirdiği rahatsızlık nedeniyle sonradan kaybeden 87 yaşındaki 8 çocuk 23 torun sahibi Bekir Dede, Özel Vizyongöz Hastanesi’nde geçirdiği operasyonla, yeniden görmeye başlayınca, adeta sevinç gözyaşlarına boğuldu.

Kendisini ameliyat eden, Özel Vizyongöz Hastanesi’nin başarılı doktorlarından Op.Dr.İbrahim Demirlenk’in, göz bandını açmasıyla birlikte yeniden görmeye başlayan ve ne yapacağını şaşıran Bekir Bedir, önce doktor İbrahim Demirlenk’e sarılarak “Ohhh… Gözlerine kurban olayım. Gözlerini yiyeyim. Atana rahmet olsun” diyerek öpmeye başladı. Daha sonra ise, hastanede önüne gelene sarılıp öpen Bekir Dede’nin görme sevinci, çevresindeki insanlar tarafından alkışlarla paylaşıldı.

EVE GİDER GİTMEZ, DOKTORUNA METHİYE DÜZDÜ…

Işığa kavuştuğunu için büyük mutluluk duyan ve mutluluktan ne yapacağını şaşıran Bekir Dede, çocuklarından telefonun kamerasını açıp, kendisini çekmesini istedi.

Telefonun kamerasının karşısına geçen Bekir Dede, ameliyatını yapan Özel Vizyongöz Hastanesi’nin doktorlarından, Op. Dr. İbrahim Demirlenk’e methiye düzdü  ve çektirdiği görüntüyü, Op.Dr. Demirlenk’e attırarak, , adeta şiirle bir kez daha teşekkür etmiş oldu.

WhatsApp Image 2020 02 08 at 19.46.57
BEKİR DEDE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI... 3

BEKİR DEDE’NİN SEVİNCİ, BİZLERİ DE MUTLU ETTİ…

87 yaşındaki Bekir Bedir’in ameliyatının, yaşı nedeniyle riskli bir ameliyat olduğunu, buna rağmen başarılı bir operasyon gerçekleştirildiğini söyleyen Op.Dr. İbrahim Demirlenk “Biraz riskli bir operasyon da olsa, biz  rutin ameliyatlarımızdan birini yaptık. Şimdiye kadar, hastalarımızın mutluluklarına çok tanık olmuştuk; ama Bekir Dede’nin sevinci görülmeye değerdi. Çocuklar gibi sevindi. Benden başlayarak tüm ekibi, sarılıp öptü. Hele hele eve gittikten sonra teşekkür etmek için methiye düzüp, görüntüsünü de bana attırınca çok farklı bir mutluluk duydum. Kendisine acil şifalar diliyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...