• Güncelleme: 18:44:35 - 11 Mart 2024
  • Yayınlama: 18:38:01 - 11 Mart 2024
SECIM OZEL4 e1709722719873

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, 7 yıl önce yıkılan, boş mezbelelik alan olarak bırakılan Üçgen Çarşı’nın bulunduğu alanda açıklama yaptı.

Berberoğlu, ‘Burası yıkılalı kaç yıl oldu. Verilen sözler hala yerine getirilmedi. Yıllardır çözülmeyen Üçgen Çarşısı kör düğümüne de ben çözeceğim’ dedi

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmasına Zeytinköy Mahallesi’nde devam etti. Zeytinköy Mahallesinde de İYİ belediyeciliği ve her mahalleye eşit hizmet götürmekle ilgili hazırladığı 41 projesini anlatan Türkay Berberoğlu, mahalle sakinlerinden yerel seçimde destek istedi.

 Seçim çalışması için gittiği her mahallede olduğu gibi vatandaşların büyük ilgisi ve desteğiyle karşılanan Berberoğlu, mahalle sakinlerine ulaşılabilir bir başkan olacağımın teminatı, üzerinde telefon numaralarının yazılı olduğu kartvizitleri dağıttı.

Üçgen Çarşısı Sorunu Tarih Olacak Söz Verdi

Aylardır yaptığı seçim çalışmaları ve açıkladığı ilçeye çağ atlatacak 41 projesiyle seçmenin gönlünde taht kurmayı başaran Türkay Berberoğlu, daha sonra 30 bin metrekare alan üzerine 1988 yılında yapılan, 3 blok ve 650 dükkândan oluşan, 16 Ekim 2017 tarihinde de Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılan Üçgen Çarşısı’nın bulunduğu alanda açıklama yaptı.

İlçede yarım kalan diğer işler gibi yıllardır çözülmeyen Üçgen Çarşısı kör düğümünü de 1 Nisandan sonra kendisinin çözeceğine dikkat çeken Berberoğlu, çektiği video ile vatandaşlara seslendi.

Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Şuanda bir önceki haliyle hatırlayacağınız Üçgen Çarşısındayız. Burası yıkılalı kaç yıl oldu.? Hangi amaçla yıkıldı kimse bilmiyor. Mevcut işyerleri mezbelelik alan hale getirildi. Ancak verilen sözler hala yerine getirilmedi. Bunu herkes görsün. Bu işin takipçisi olacağım.

1 Nisan’dan itibaren Pamukkale ilçemizde yarım kalan hizmet, yarım kalan yol yapımı, yarım kalan proje, reklam için temeli atılıp çürümeye terk edilen hiçbir proje kalmayacak. Pamukkale ilçesi sakinlerinin bir kuruşları bile heba edilmeyecek. Halkın emanetine kesinlikle sahip çıkılacak. İYİ’ler kazanacak. Kazanan Pamukkale olacak. Türkay Berberoğlu sözü’ dedi

İlçe Sakinlerinden 41 Projeye Tam Not

Gittiği mahallelerde, seçmenden gelen sorularını da yanıtlayan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, hazırladığı 41 projeyi de tanıtmaya devam ediyor. Berberoğlu, ‘Denizli’nin en ulaşılabilir belediye başkanı ben olacağım. Ayda bir gün değil haftanın her günü başkanlık kapısı halka açık olacak. Mesai bitse bile, vatandaşın işi bitmeden belediyeden ayrılmayacağız. Arayan herkesin ulaşabileceği ve cevap alacağı çağrı merkezi oluşturulacağız.

1. Derece deprem bölgesinde olmamız nedeniyle, öncelikle afet ve acil durum birimi oluşturulacak. İlçedeki tüm binaların depreme dayanıklılık kontrolleri ücretsiz yapılacak. Mahallelerimizde parkların içine afet ve acil durumlar için ekipmanların içinde olduğu konteynırların yerleştirilecek ve bununla ilgili kurslar verilecek.

Tüm mahalle pazarları deprem ve afetlerde geçici konaklama hizmetleri vereve şekilde restore edilecek. Depreme dayanıklılık kontrollerinin ücretsiz yapımından sonra, kontrolü yapılan binaların sahiplerinin rızaları sonucunda toplu konut projesine dahil edilmeleri sağlanacak. Bu projelerin hepsini sizlerle birlikte hayata geçireceğiz.” dedi

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir