• Güncelleme: 14:39:00 - 14 Ekim 2021
  • Yayınlama: 14:39:00 - 14 Ekim 2021

Denizli Büyükşehir Belediyesi yetkisinde olan ana cadde üzerindeki kaldırım çalışmaları tamamlanmayınca, öğrenci ve veliler canını tehlikeye atarak, yakında ki okula ulaşmaya çalışıyorlar.

Merkezefendi İlçesi Selçuk Bey Mahallesi Şehit Piyade Er Mehmet Avcı Caddesi’ndeki kaldırım çalışmasını yarım bırakan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, adeta ölüme davetiye çıkarıyor.

Haftalardır yarım kalan kaldırımı tamamlamayan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerine tepki gösteren mahalle sakinleri, defalarca yetkililere bilgi vermelerine rağmen gereğinin yapılmadığını belirterek “Adeta bizim ve çocuklarımızın canı hiçe sayılıyor” diyerek şöyle konuştular:

HABERİN VİDEOSU İÇİN AŞAĞIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

WhatsApp Image 2021 10 14 at 11.08.55

“Kaldırım çalışması yarım bırakılan cadde üzerinden, hemen yakınında bulunan Recep Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu’na çocuklarımızı gönül rahatlığıyla gönderemiyoruz. Çünkü tamamlanmamış bu kaldırım nedeniyle ve özellikle de okula giriş çıkışlarında yolun kenarına da araç parkları olunca, çocuklar zorunlu olarak işlek ana caddeye, akan trafiğin arasına girmek zorunda kalıyor. Sırf burası yüzünden bile, işini gücünü bırakıp, buradan güvenli bir şekilde geçirmek için çocuklarını okula getirip götüren aileler var. Bu kadar kaldırım olayını bitirip, kalan son 10 metreyi böylece bırakıp haftalardır gereğini yapmayan Denizli Büyükşehir Belediyesi yetkililerini uyarıyoruz. Eğer burada bir öğrencinin veya velisinin başına bir iş gelirse, bunun vebalinin altında kalırsınız. Lütfen bir ön önce, bu utanç verici olaya son verilsin”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir