• Güncelleme: 15:08:15 - 22 Haziran 2021
  • Yayınlama: 15:08:15 - 22 Haziran 2021

Denizli’nin Serinhisar İlçesi’nde Tapu Müdürlüğü yaparken, Manisa’nın Köprübaşı İlçesi’ne tayin edilen Müdür Alphan Akman, bunun sorumlusu olarak gördüğü mahalle muhtarlarına beddualar ve hakaretler yağdırdı.

mudur papylasim

BEDDUAYLA BAŞLADI…

Kendi sosyal medya adresinden paylaşım panosu oluşturan Serinhisar’ın eski Tapu Müdürü Alphan Akman’ın “ Serinhisar’daki muhtarlar…!!! Sizi hep sevgiyle anacağım…!!!! Allah size iyi gün göstermesin inşallah..!!!” şeklinde bedduada bulunması şaşkınlık yaratırken, bu paylaşımdan haberdar olan muhtarlar ve ilçe halkı yorumlarıyla adeta tepki seli oluşturdular.

HAKARETLE DEVAM ETTİ…

rintintin

Paylaşımının ardından, kendi takipçisi olan arkadaşları tarafından “hayırdır müdürüm, kim üzdü seni” gibi yorumlara cevap veren Müdür Akman, Erol Titiz isimli bir arkadaşının “Senin gibi mülayim birini ne yaptılarda isyan ettirdiler” şeklindeki sorusuna ise, beddua olayını hakarete dünüştürerek “Erol Titiz bir bilsem ne yaptığımı.Serefsiz alçak çıktılar rintintinler…” şeklinde cevap vermesi, muhtarlar ve ilçe sakinleri arasında adeta büyük rahatsızlık yarattı.

VATANDAS

TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ…

Başta Serinhisar aşağı Mahalle Muhtarı Fehmi Hamamcı olmak üzere Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Osman Can, Orta Mahalle Muhtarı Osman Karakuzu, Pınarcık mahalle Muhtarı Cemal Demir Yılmaz, Kaya Mahallesi Muhtarı Faruk Şeriat ve Yenice Mahalle Muhtarı Osman Gündede, Müdür Alphan Akman’ın ‘beddualı’ paylaşımını sosyal medya sayfalarına koyarak, tepkilerini dile getirdiler.

MUHTAR HAMAMCI: BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK…

Kendisiyle telefonla konuştuğumuz Serinhisar Aşağı Mahalle Muhtarı Fehmi Hamamcı, vatandaşa eziyet çektiren bir müdür olduğu için, vatandaşın sesini dinleyerek 6 muhtar bir araya gelip şikayetçi olduklarını belirterek “ Bu müdürden ne çektiğimizi, sokaktaki Serinhisar halkına sorsanız cevabını alırsınız. Vatandaşın sesini dile getirmek bizim görevimiz. Biz de gerekeni yaptık ve ilgili yerlere şikayet ettik. Sesimizi duyan yetkililerde, gereğini yaptılar. Ama buradan tayin edildikten sonra hem bir bürokrata hem de normal bir insana yakışmayacak bir şekilde, facebook sayfasından bizlere beddua ve hakaret yağdırdı. Kendisini Allah’a havale ediyoruz”dedi.

55901882 2295766457358938 5722449859223486464 n
FEHMİ HAMAMCI/AŞAĞI MAH. MUHTARI

UYARILARA VE TEPKİLERE RAĞMEN SİLMEDİ…

Müdür Alphan Akman’ın paylaşımını gördükten sonra bazı muhtarların uyarısına rağmen paylaşımını 22.06.2021-14.05 itibarıyla silmediği görülürken, buna sinirlenen yüzlerce Serinhisarlı ‘beddua’ paylaşımının altına yorum yaparak tepkilerini dile getirdiler.

İŞTE O YORUMLAR:

Fehmi Hamamcı:

Serinhisar muhtarları görevini layıkıyla yapmaktadır…çarşida 10 kişiye soralım bakalım hangi birisi serinhisar muhtarlarından şikayetçi

Erkan Dedeli:

MUHTARLARIMIZA DESTEK İÇİN bu müdür paylaşımı kaldırıp özür dileyene kadar destek destek destek sevgiyle anmaya devam her saat anaaa aanalım ………..

Mehmed Gamze Alabaş:

Boyle kisilere mudur diye milletin başina dikiyorlar merak etme mudur serinhisar seni yedi sülalenle anıyor ölmüşlerin dahil rahat ol

İbrahim Konkur:

Alphan akman benim senle işim olmadı ama bak halkın bütünü senden şikayetçi muhtarlarımızla laf. Söyleyene kadar kendi kişiliğini değerlendir. Kicin demekki çok kalkmış…

Adnan Mehmet Küçük:

Bu serinhisar halkı muhtarlarını da bilir senin gibileri de bilir…

Muhammet Hankulu:

Çok iyi olmuş gittiği…

Zafer Benlioğlu:

Sen o daireyi babanın malımi zannettin bu kadar insan sana hayırla anmıyorsa bir de aynada kendine bak bu memmleket müdürmü görmedi gel de şimdiki müdürdenbiraz insanlık adamlık ögren işi olancahil ihtiyar insanları nasıl davrandıgını defalarca şahit oldum bi… keresinde müdahele ettim benlede atıştın bi şekilde müdür olmuşsun ama insan olamamışsın adamolan yol gösderir yardımcı olur YAZIK sana.

MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI DA TEPKİ GÖSTERDİ…

WhatsApp Image 2021 06 22 at 16.07.05
OSMAN YÜRECİ/DENİZLİ MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI

Öte yandan, Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Yüreci de, Müdür Alphan Akman’a sert tepki gösterdi.

Müdür Akman’ı kınadıklarını ve özür dilemisini beklediklerini söyleyen Yüreci şöyle konuştu:

“Muhtarlarımız devletin mihenk taşı ve uçbeyleridir. Hiç kimse muhtarlarımızı rencide edemez, haddi de değildir. Hele bu zat devletin kurumunda sözüm ona müdür ise. Denizli Muhtarlar Derneği olarak bu kişiyi kınıyor, Serinhisar ilçe muhtarlarımızdan özür dilemesini bekliyor, siyasilerimizin bu kişi hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyoruz, bu ve bunun gibi, kişileri devletin kurumlarında istemiyoruz. Muhtarlarımızın her daim yanındayız.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir