• Güncelleme: 15:44:00 - 18 Eylül 2022
  • Yayınlama: 15:43:59 - 18 Eylül 2022

İntihar eden polis memurunun eşi ile yaşadığı gayri meşru ilişkiden sonra özel görüntülerini kaydedip dağıtan ve bu yöntemle birçok rezil ilişki yaşadığı iddia edilen Cumhuriyet Savcısı Hakan A.’ya, HSK’nın sadece 3 ay uzaklaştırma cezasıyla yetinmesi vicdanlarda adeta infiale neden olurken, halen daha ‘savcı’ sıfatı taşıyor olması büyük rahatsızlık yarattı.

HERŞEY  İNTİHAR SONRASI BAŞLAMIŞ…

Denizli Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli iki çocuk babası polis memuru D.G.Ö, eşi N.Ö ile geçimsizlik yaşamaya başladı. Çift arasında yaşanan son tartışmadan sonra, D.G.Ö. intihar etti.

Soruşturmayı yürüten Denizli Cumhuriyet Savıcısı Hakan A., bir süre sonra polis memurunun eşi N.Ö. ile gayri meşru ilişki yaşamaya başladı.

N.Ö. adlı kadının özel görüntülerini kaydeden sapık savcı, kadın gayr-i meşru ilişkiyi sonlandırmak isteyince görüntüleri “şantaj” aracı olarak kullandı. Bununla da yetinmeyen Hakan A.’nın, N.Ö.’nün görüntülerini başka kişilere servis ettiği ileri sürüldü.

SKANDAL
İLK HABERİ OKUMAK İÇİN, YUKARIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

SKANDAL, ŞİKAYET ÜZERİNE PATLADI…

N.Ö.’nün şikayeti ile iğrenç bir skandal patlak verdi. Savcı Hakan A.’ın tabletinde, bugüne kadar gayri meşru ilişki yaşadığı kadınlara ait bin sayfalık veri ele geçirildi.

Savcı Hakan A.’ın sapıkça notları ortaya çıktı. Hakan A.’nın, gayri meşru ilişki yaşadığı sağlık personellerini 112 başlığı ile, yaş aralığı 30-40 olanları 30’luk diye kaydettiği belirlendi.

3 AY GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILINCA, TEPKİ SELİ OLUŞTU…

Öte yandan, HSK ise sapıklığı delilleri ile ortaya çıkan savcıyı 3 ay görevinden uzaklaştırınca, kamuoyuna ve sosyal medyada adeta infiale neden oldu.

Şifre Haber Merkezi’ne de tepkilerini çeşitli yollarla ulaştıran Denizlili vatandaşlar, öncelikle tacizden, şantajdan halkı koruması gereken makamlarda bulunanların, böyle bir rezaletin yaşanmasına neden olmasına inanılmaz olarak değerlendirerek “Biz vatandaş olarak kime gideceğiz. Gerçekten de bu vaka bize, tuzun da koktuğunu gösteriyor. Her şey belgelerle ortaya çıkmış durumda. Ve sadece 3 ay görevden uzaklaştırma verilmiş. Bu adam halen daha (üzülerek söylüyoruz ki) Cumhuriyetin savcısı görünüyor. Bu nasıl iş anlamadık” diye tepki gösterdiler.

HSK’DAN AÇIKLAMA!

Öte yandan, kamuoyundaki yoğun tepkiler üzerine HSK yetkilileri tarafından, yaşanan sürece ilişkin şu açıklama iletildi:

“Savcı ile ilgili ihraç işlemi yapılabilmesi için müfettiş soruşturmasının tamamlanması gerekiyor. Olaydan haberdar olunması üzerine savcı açığa alınmış ve konu ile ilgili derhal müfettiş görevlendirilmiş olup rapor sonucuna göre gerekli yasal işlem yapılacaktır. Soruşturma açılmadan ihraç işlemi yapılamamaktadır.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir