• Güncelleme: 17:32:55 - 11 Şubat 2021
  • Yayınlama: 17:32:55 - 11 Şubat 2021

Denizli’de, adeta skandal niteliğinde bir olay yaşanıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Bağbaşı Yaylası’ndaki, yine Büyükşehir Belediyesi’nin bir kuruluşu olan BELTAŞ A.Ş’ye bağlı  Yayla Kafe’de, Milli Savunma Bakanlığı için üretilmiş ve üzerinde de ‘M.S.B için üretilmiştir. Satılamaz!!!’ yazan hamburger ekmeklerinin servise sunulması, şaşkınlık yarattı.

dortlu

BU NASIL OLABİLİR?

Bağbaşı Yaylası, Beltaş Yayla Kafe’ye misafirleriyle birlikte giden, asker kökenli Denizlili bir vatandaş, kafenin arka bölümündeki kolileri görünce gözlerine inanamadı.

bagbasi

Çünkü gördüğü koliler, UNTAD adındaki bir firma tarafından, Milli Savunma Bakanlığı için özel olarak üretilen ve daha çok orduya ait birliklerde ve kantinlerde uygun fiyatla tüketime sunulan, kalitesiyle de takdir toplayan bir firmaya ait hamburger ekmeği kolileriydi.

Bu ekmeklerin, firma tarafından genel piyasaya da sürüldüğünü belirten vatandaş, belediyeye ait bir tesis dahi olsa, üzerinde satılamaz damgası bulunan bir ürünün, hiçbir şekilde kar amaçlı satışının yapılamayacağını da ileri sürdü.

SATILAMAZ; AMA İÇİ DOLU HALİYLE 25 TL’YE VARAN FİYATLARLA SATILIYOR…

WhatsApp Image 2021 02 11 at 17.00.08

Öte yandan, BELTAŞ Yayla Kafe’nin sitesinden yayına verdiği menüsüne bakıldığında ise, Milli Savunma Bakanlığı için üretilen ve üzerinde ‘Satılamaz’ damgası taşıyan bu ürünlerden yapılan içi dolu hamburgerlerin, tanesinin 18.00 ile 25.00 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulduğu görüldü.

—————–

ŞİFRE HABER DİYOR Kİ…

Sayın Zolan;

Haberden de anlaşılacağı gibi bu fotoğraflar, bir vatandaş tarafından, sizin yönetiminizdeki Büyükşehir Belediyesi’nin bir kuruluşu olan ve Genel Müdürlüğünü de Mehmet Teke’nin yaptığı BELTAŞ A.Ş’nin işlettiği, Bağbaşı Yaylası’ndaki Yayla Kafe’den çekilmiş…

TEKEE
  • Milli Savunma Bakanlığı için özel olarak üretilen ve kolilerinin üstünde de ‘satılamaz’ ibaresi bulunan hamburger ekmeklerinin, sizin tesislerinizde ne işi var?
  • Skandal denilebilecek böyle bir ‘satış tercihine’, siz mi izin verdiniz?
  • Sizin haberiniz yoksa, bu konuyla ilgili soruşturma açmayı ve sorumluları hakkında gerekli yasal süreci başlatmayı düşünüyor musunuz?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...