• Güncelleme: 18:05:30 - 7 Ocak 2023
  • Yayınlama: 17:59:38 - 7 Ocak 2023

Buldanlı ülkücüler, ‘Sinan Ateş’ cinayetini, düzenledikleri hayır yemeğinde astıkları şiirli pankartla “ Adam Satmak Yok” diyerek hem sessiziz kalınmasını hem de cinayeti protesto ettiler.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in 30 Aralık günü Ankara Çukurambar’da uğradığı suikast sonucu öldürülmesinden sonra ülkücü camiada başlayan tepkinin eşiği artarken, Buldanlı ülkücüler tepkisini düzenledikleri hayır yemeğinde astıkları şiirli pankartla “ Adam Satmak Yok” diyerek hem sessiziz kalınmasını hem de cinayeti protesto ettiler.

Tepkilerini, sosyal medya hesaplarından da “… susulan bütün hakikatlere zehir karışır.” ve “Otağ Dağıldı, Çeri Bozuldu Töre, Çiğnendi…” şeklinde gösteren Buldanlı ülkücüler, cinayetin arkasındaki karanlık güçlerin zaman geçirilmeden ortaya çıkarılmasını talep ettiler.

buldan ulkuculer
Buldanlı Ülkücülerden Pankartlı Tepki… 3

Öte yandan, Buldan Ülkü Ocakları Yönetiminin dün akşam saatlerinde toplu halde istifa ettiği ve gelen baskılar sonucu vazgeçildiği yönündeki haberlerin ilçede yayılırken, Ülkü Ocakları yetkilileri ise bu söylentilerin asılsız olduğunu ileri sürdüler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir