• Güncelleme: 15:50:16 - 1 Mart 2024
  • Yayınlama: 15:47:35 - 1 Mart 2024
SECIM OZEL4

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi desteği, İl Tarım Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Çal ve Çameli’de  oturan çiftçilere 5’er bin zeytin fidanı dağıtıldı. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Kırsal kalkınmayı desteklediğinden dolayı  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkürlerini ilettiler.

Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal alanda yaşayan vatandaşların desteklenmesi ve tarımda verimliliği arttırmak adına Çal ilçesine 5 bin, Çameli İlçesine 5 bin olmak üzere toplamda 10 bin zeytin fidanı gönderdi.

Çal’daki ve Çameli’deki zeytin fidanı dağıtım törenleri,  İlçe Tarım Müdürlüğü’nden ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden yetkililerin katılımlarıyla gerçekleşti.

“ÇAL’A DESTEKLER DEVAM EDECEK”

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, zeytinin tarih boyunca bereket, barış ve saflığın sembolü olduğunu vurgulayarak, “İlk etapta 5 bin zeytin fidanı dağıtıldı. Bunun devamı gelecek. Başka mahallelere de dağıtım yapılacak.  Kırsal kalkınma ülkelerin ekonomileri için son derece önemli. Kırsal kalkınmanın desteklenmesine büyük önem veren Büyükşehir Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ediyorum. Bu desteklerin devamını da bekliyoruz” dedi.

ARSLAN: BAŞKAN ZOLAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUM…

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan da dağıtım töreninde bir konuşma yaparak “Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan bizleri hiç yalnız bırakmadı. Her fırsatta katkısını yapıyor ve desteğini esirgemiyor. Bu fidanları da gönderdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Hemen çiftçilerimize dağıtıma başladık” diye konuştu.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir