• Güncelleme: 21:29:34 - 13 Mart 2024
  • Yayınlama: 21:17:01 - 13 Mart 2024
SECIM OZEL4 e1709722719873

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bugün etkinliklerle dolu bir gün geçirdi.

AK PARTİ İLÇE YÖNETİM TOPLANTISINA KATILDI…

Başkan Arslan, günü AK Parti Çameli İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz’ın başkanlığında düzenlenen olağan haftalık yönetim kurulu toplantısına katılarak başlattı. Toplantıda, 2024-2029 Dönemi için Çameli Belediye Meclisi Üyeleri ve Meclisi Üyesi Adaylarıyla bir araya gelindi. Başkan Arslan, 10 yıldır süregelen hizmetleri ve 2024’ten sonraki projeleri paylaşarak fikir alışverişinde bulundu.

Çameli Belediye Başkanı Başkan Arslan, Yoğun Bir Günü Geride Bıraktı…
.

Başkan Arslan’ın açıklamalarında şunları söyledi:

“2024 Yerel Seçimleri’nde ilçemizde başlattığımız çalışmalar, ilçe başkanımız ve teşkilatımızın destekleriyle devam ediyor. Amacımız, 2024 Yerel Seçimleri’ni rekor bir oy oranıyla kazanarak 5 yıl daha ilçemize hizmet etmek ve projelerimizi hayata geçirmektir.”

MHP İLÇE TEŞKİLATI ZİYARETİ…

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Cengiz Arslan, Çameli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murat Genç ve teşkilatını ziyaret etti.

Çameli Belediye Başkanı Başkan Arslan, Yoğun Bir Günü Geride Bıraktı…
.

Ziyarette, 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın rekor bir oy almayı hedeflediği vurgulandı. İki parti arasında seçim çalışmaları ve iş birliği üzerine görüş alışverişi gerçekleşti.

MHP İlçe Başkanı Murat Genç, Başkan Arslan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN ARSLAN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI…

Günün son etkinliği, Başkan Arslan’ın eşi İlkin Arslan ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Murat Genç, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve Adayları ile birlikte gerçekleşen iftar yemeğiydi.

Çameli Belediye Başkanı Başkan Arslan, Yoğun Bir Günü Geride Bıraktı…
.

Çameli’nin Yaylapınar Mahallesi’nde düzenlenen bu özel etkinlik, Selahattin Erdoğan, Durmuş Ali Erdoğan, İsmail Altın ve Şahin Köse’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Başkan Arslan’ın yoğun bir gün geçirdiği bu etkinlikler, ilçenin geleceğine yönelik hizmet ve projelerin tartışıldığı önemli platformlar oldu.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir