• Güncelleme: 15:42:49 - 16 Mart 2024
  • Yayınlama: 15:37:04 - 16 Mart 2024

Çameli İlçesi’nde bulunan mülkiyeti maliye hazinesine ait taşınmazın tahsisi Çameli Belediyesi adına yapıldı.

Çameli Belediyesi ve Spor Toto Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla yapılan binanın zemin katı Gençlik ve Spor Bakanlığı adına Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne Gençlik Merkezi olarak kullanım hakkının verilmesi için; Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman tarafından protokol imzalandı.

Aynı zamanda söz konusu taşınmazın 1. Katı Çameli İlçe Halk Kütüphanesi olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’na kullanım hakkının verilmesi için Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol tarafından protokol imzalandı.

Çameli Gençlik Merkezi ve Halk Kütüphanesi İçin Protokol İmzalandı...
Çameli Gençlik Merkezi ve Halk Kütüphanesi İçin Protokol İmzalandı…

İl Gençlik ve Spor Müdürü ve İl Kültür ve Turizm İl Müdürü, Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a gençlerimize ve kültürel değerlerimize verdiği önem için teşekkür etti.

Belediye Başkanı Cengiz Arslan yaptığı konuşmada, Gençlik Merkezi Protokol Törenine katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’a, Kültür ve Turizm İl Müdürü Turhan Veli Akyol’a, protokol Üyelerine, Belediye Meclisi Üyeleri ve Belediye Meclisi Üyesi Adaylarına, Muhtarlara ve misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir