• Güncelleme: 17:12:36 - 12 Haziran 2022
  • Yayınlama: 16:50:03 - 12 Haziran 2022

Geçtiğimiz yıl, sahipleri Denizlili olan Türkiye’nin en güzel sahili üzerinde kurulu Fethiye Ölüdeniz’deki Club Hotel Meri’ye ortak olan, Denizli’nin yakından tanıdığı, Cerrahi Hastanesi’nin Yönetim kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Murat Çelik’in, ortaklarıyla girdiği anlaşmazlıklara sonucu ortaya çıkan olaylar nedeniyle 33 kişiyle birlikte önce gözaltına alındığı, ardından da tutuklandığı iddia edildi.

GEÇEN YIL ORTAKLIĞINI AÇIKLAMIŞTI…

66666

Edinilen bilgilere göre, Denizli’de sağlık sektöründe önemli yatırımları bulunan ve adından sıklıkla söz ettiren Dr. Murat Çelik, geçtiğimiz yıl Ölüdeniz’de turizm yatırımı yapmış, dünyaca ünlü Club Hotel Meri’nin işletme ortağı olan Dr. Murat Çelik, bu ortaklığını ortağı Alper Konakçı ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek kamuoyuna duyurmuştu.

İŞLER SARPA SARMAYA BAŞLADI…

Otelin yüzde 33 ile en büyük ortaklarından biri olduğu belirtilen Dr. Murat Çelik’in, imzalar atıldıktan sonra otelin işletmesi konusunda çeşitli tasarruflarda bulunmak istediği, Denizli’den götürdüğü bir ekibin de otel de aktif olarak çalışmasını istediği, bu arada otelin diğer ortaklarıyla sorunlar yaşanmaya başladığı öğrenildi.

IKIL 1
Cerrahi Hastanesi’nin Sahibi Dr. Murat Çelik Tutuklandı… 5

Club Hotel Meri’nin diğer ortakları olan Konakçı Ailesi ile sorunların büyümesi sonucu ciddi tartışmaların yaşandığı, hatta tarafların karşılıklı mafyayı devreye soktuğu, jandarmanın ise operasyon düzenlediği bildirildi.

33 KİŞİLİK BÜYÜK OPERASYON…

1

Karşılıklı yapılan ihbarlar ve güvenlik güçlerinin başlattığı teknik takip sonrası Muğla, Denizli, İstanbul ve Ankara illerinde geniş çaplı bir operasyon düzenlendiği, 33 kişinin çeşitli suç aletleriyle birlikte gözaltına alındığı, bunların içerisinde tutuklananlardan birinin ise Cerrahi Hastanesi’nin sahibi Dr. Murat Çelik olduğu, kesin tutuklanma gerekçesinin ise henüz netlik kazanmadığı öğrenildi.

NERDEN GİRDİM BU İŞE?

Öte yandan Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Murat Çelik’in, yakın çevresine sürekli olarak otel ortaklığıyla ilgili rahatsızlıklarını ve pişmanlığını dile getirdiği, amacının da oteli sağlık turizmi konusunda etkili bir şekilde değerlendirmek olduğunu, ortaklarının ise bu konuda ciddi zorluklar çıkardığını söyleyerek “nereden girdim bu işe?” diye yakındığı öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir