• Güncelleme: 18:23:21 - 8 Mart 2024
  • Yayınlama: 18:19:50 - 8 Mart 2024
SECIM OZEL4 e1709722719873

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan vatandaşa Horozkart  uygulamasıyla sosyal belediyecilikte yeni bir dönem başlatacaklarını söyledi.

Kasapta, manavda, bakkalda, Sosyal yardımdan tarım desteğine HOROZKART’ın Denizli halkının tüm dertlerine derman olacağını belirten Çavuşoğlu, HOROZKART ile vatandaşın yanı sıra mahallenin esnafının da kazanacağını söyledi.

Başkan Adayı Çavuşoğlu tasarımı hazır olan Horozkart projesinin detaylarını ise şöyle anlattı:

CHP Adayı Çavuşoğlu: Bir Elin Verdiğini Diğeri Görmeyecek…
CHP Adayı Çavuşoğlu: Bir Elin Verdiğini Diğeri Görmeyecek…

“Projenin öncelikli amacı belediyenin sosyal yardımlarını geçim derdindeki vatandaşa onurunu kırmadan ulaştırmak. Vatandaş Et Süt Kurumu önünde kuyruğa girmek yerine mahalle kasabından alışveriş yapacak. Et için yüklenen tutar et, gıda için yüklenen tutar mahalle esnafından yapılan alışverişte kullanılacak. İhtiyaç sahiplerinin ayrıştırılmadığı tek tip tasarımıyla kimi kendi yüklediği parayı, kimi de Belediye’nin sosyal yardımını zincir marketler ve AVM’ler dışında dilediği yerde kullanacak.”

CHP Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun ekipleri sadece bir yardım kartı değil, birçok alanda kullanılabilecek HOROZKART ‘ı kısa sürede hayata geçirebilmek için çalışıyor.

CHP Adayı Çavuşoğlu: Bir Elin Verdiğini Diğeri Görmeyecek…
.

Çavuşoğlu ayrıca torba torba erzağı herkese göstere göstere itfaiye araçlarıyla, kamyonetlerle mahalle mahalle dolaştırarak dağıtmayacaklarını da özellikle vurguladı.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir